Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Βάρος στα τελειώματα των φάσεων! (pics)

Βάρος στα τελειώματα των φάσεων! (pics)

0
DSC07784
Dodekanisos

Βάρος στην τακτική όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, έδωσε στη σημερινή προπόνηση ο προπονητής του Ιάλυσου Πέτρος Μίχος. Χώρισε το γήπεδο στη μέση και μαζί με αρκετούς ποδοσφαιριστές, δούλεψε πάνω στα τελειώματα των φάσεων με επιθέσεις είτε από τη δεξιά είτε και από την αριστερή πτέρυγα. Οι αμυντικοί ήταν τα …ομοιώματα παικτών και ο κ. Μίχος ζητούσε από τους παίκτες να βγουν μπροστά με συγκεκριμένους τρόπους από τα πλάγια με στόχο να γίνει η σέντρα και να σκοράρει κάποιος από τους παίκτες που έπαιρνε θέση στην μεγάλη περιοχή. Ο έμπειρος προπονητές ασχολήθηκε πολύ έντονα και συνεχώς έδινε οδηγίες για τις κινήσεις που πρέπει να γίνονται στο πως μπορεί να διασπαστεί η αντίπαλη άμυνα. Επέμεινε πάρα πολύ στην ταχύτητα εναλλαγής της μπάλας τονίζοντας το ουκ ολίγες φορές ότι είναι σημαντική για να μην μπορεί να αντιδράσει η άμυνα. Οι παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό το κομμάτι της προπόνησης ήταν οι ακόλουθοι:
Αθανασίου, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Πλύγκος, Σαχίνης, Κοιλιάρας, Χατζηφούντας, Λιόσης, Σπάρταλης, Μαθιός, Σαχίνης, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Παπαστεφάνου, Σταυλάς και οι τερματοφύλακες Χειμωνέττος και Λουτριώτης.
Στο άλλο μισό γήπεδο, δούλεψε ο Γιώργος Σάββενας με τους υπόλοιπους παίκτες και αρκετές ασκήσεις με μπάλα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σίμωσης ο οποίος είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Δεν είναι όμως κάτι το ιδιαίτερο και αναμένεται από αύριο να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/ialisos/ialisos_proponisi8] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments