Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Υπάρχει μόνο η νίκη

Υπάρχει μόνο η νίκη

0
diagoras_pierikos2
Dodekanisos
Η νίκη και μόνο αυτή, ενδιαφέρει τον Διαγόρα στο μεθαυριανό παιχνίδι του Δημ. Σταδίου. Στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής, υποδέχεται στις 16.00 την Βέροια, η οποία είναι από τις ομάδες που παλεύει όλα τα παιχνίδια και συνεπώς χρειάζεται προσοχή στην αυριανή συνάντηση, από την πλευρά των κυανέρυθρων. Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη με την σειρά τους, θέλουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς, αφού σκοπός τους είναι να μείνουν μέχρι τέλους στις ομάδες που θα οδηγηθούν στα πλέη οφ, για να διεκδικήσουν την τρίτη θέση της κορυφής  που οδηγεί στην Σούπερ Λίγκα. Η κατάσταση μετά και την ήττα στα Γιάννινα δεν είναι καλή, για τον Διαγόρα βαθμολογικά, αφού  έπεσε στην 6η θέση και απέχει πλέον πέντε βαθμούς από την Δόξα Δράμας, που ακολουθεί στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Διαγόρας θέλει να μείνει πολύ πάνω από τους διώκτες του και να μην απειληθεί από αυτούς . Αυτός είναι ο κύριος ο λόγος που ο γηραιός της πόλης μας, θέλει τους τρεις βαθμούς, επιδιώκοντας μάλιστα να συνοδεύσει αυτή την επιτυχία και με καλό ποδόσφαιρο, για να ικανοποιήσει τους οπαδούς της ομάδας που θα πάνε στο γήπεδο να παρακολουθήσουν την συνάντηση. Οι κυανέρυθροι γυμνάσθηκαν σήμερα (Παρασκευή) στο Δημ. Στάδιο, με τον τεχνικό της ομάδας να ρίχνει το βάρος στην τακτική που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες του στον αυριανό αγώνα. Σε αυτό το μάτς,  επανέρχονται τέσσερις συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρουσιάσθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα Ήτοι ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα έχει στην διάθεση του τους Χάρη Ταμπάση, Γιώργο Σαλαμαστράκη, Νίκο Χατζόπουλο αλλά και τον Μπάρτος Ταραχούλσκι, οι οποίοι δείχνουν πως είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Ο Διαγόρας ενισχύεται σημαντικά αλλά εξακολουθεί να έχει προβλήματα από τραυματισμούς αλλά και κάρτες .Ήτοι:
-Τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Στάθης Προβατίδης του οποίου η συμμετοχή στο μάτς με την Βέροια έχει αποκλεισθεί ήδη.
-Το πρόβλημα με το τραύμα του – όντας και τιμωρημένος –εξακολουθεί να αντιμετωπίζει  ο Τόλης Σκόνδρας, που δεν θα αγωνισθεί κατά της Βέροιας.
-Τιμωρημένος είναι και ο Νίκος Πλάτανος που εξακολουθεί να προπονείται με τους συμπαίκτες του.
-Πέραν αυτών πρέπει να σημειωθεί, πώς ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, του οποίου είναι αμφίβολη η συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι. Ο Ζλάτκοβιτς θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα το πρωί στην τελευταία προπόνηση και αν συμβεί αυτό, τότε ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα τον υπολογίζει για τον αγώνα με την Βέροια. Τεχνική ηγεσία και παίκτες καλούν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο, να συμπαρασταθούν στον Διαγόρα  σε αυτή την προσπάθεια . Ο δωδέκατος παίκτης είναι αναγκαίος σε αυτά τα παιχνίδια, στα οποία ξεκάθαρα ο γηραιός  διεκδικεί το τρίποντο, που θα τον κρατήσει μακριά από τους διώκτες του και μέσα στο παιχνίδι των πλέη οφ.
Η ΘΥΡΑ 6 ΣΥΛΛΥΠΑΤΑΙ
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Διαγόρα Θύρα 6 συλλυπάται και δημόσια την οικογένεια Παπαγεωργίου για τον άδικο χαμό του 21χρονου Ορέστη ο οποίος έχασε την μάχη με την μηνιγγίτιδα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments