Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου ΑΣ Τήλου: Άλλο ένα τρίποντο

ΑΣ Τήλου: Άλλο ένα τρίποντο

0
dorieas_tilos
Dodekanisos
Σε σημερινό (Παρασκευή) παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό στο Καλλιπάτειρα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ( Α’ όμιλος), ο ΑΣ Τήλου επικράτησε με 5 – 1 του Δωριέα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεδομένου ότι οι «κιτρινόμαυροι» κατέβηκαν με πολλές απουσίες, έφθασαν σε μια εύκολη επικράτηση.
Τα γκολ
Μόλις στο 2’ ο Μόσχου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0 – 1). Στο 9’ ο Κώστας Σακελλάρης με πλασέ πέτυχε το 0 – 2 ενώ στο 14’ ο Κωστίδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0 – 3 και στο 42’ ο Μόσχου αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε εύστοχα ανεβάζοντας τον δεικτή του σκορ στο 0 – 4. Στο 53’ ο Ράντζα με πλασέ μετά από πάσα του Στέφα μείωσε σε 1 – 4 και στο 64’ ο Κωστίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι  διαμόρφωσε το τελικό 1 – 5. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 58’ με τον Α. Οικονόμου (άουτ).
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Τονίδη (Μπερδεμπές, Χαλικιάς).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΩΡΙΕΑΣ: Θεοτοκάτος, Αυγέρης, Στέφας, Πρωτόπαππας, Καλιούτσης, Κουμανιτσιώτης (72’ Βίτος), Ταφάνι, Νουρεδίν. Ντάκος, Ράντζα, Παπουτσάκης (46’ Γεωργιάδης)
ΑΣ ΤΗΛΟΥ: Βογιατζής, Α. Οικονόμου, Λογοθέτης, Αλιφέρης, Κωστίδης, Χριστοφής, Νικολής, Κυριάκος Σακελλάρης, Κώστας Σακελλάρης, Μόσχου (46’ Κουμπανιός), Ζ. Οικονόμου
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments