Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Υπάρχει μόνο η νίκη

Υπάρχει μόνο η νίκη

0
kolossos_panelinios-tsamis
Dodekanisos
Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο ΒΑΠ Κολοσσός στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου (17.00’, ΕΤ1). Η ομάδα της Ρόδου χρειάζεται τους δύο βαθμούς για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών της στα προημιτελικά του πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε στο esake.gr: «Είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και στόχος μας για ακόμη μία φορά είναι η νίκη που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πλασαριστούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας για τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ώστε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε και ετοιμάσαμε για το παιχνίδι αυτό. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας συμπαρασταθεί κι αυτή τη φορά».
Για το παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, ο Γιούριτσα Γκόλεματς σχολίασε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ γιατί προσπαθούμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να πάμε στα πλέι οφ με το καλύτερο πλασάρισμα. Θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά η ομάδα μας είναι έτοιμη. Αν και ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος, θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας».
Αγωνιστικά προβλήματα για τον ΒΑΠ Κολοσσό δεν υπάρχουν και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο αυριανό ματς. Ο Στιβ Πάνος, που υπέστη μυϊκό τράβηγμα κι έχασε τους αγώνες με Πανελλήνιο και ΠΑΟΚ, προπονείται κανονικά κι είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Τα εισιτήρια του αγώνα
Τα γραφεία της ΚΑΕ (πλατεία Βρούχου 1, τηλ. 22410-22261) θα είναι ανοιχτά από τις 09.30’ έως τις 13.00’ για την προπώληση εισιτηρίων ενώ τα εκδοτήρια στο Βενετόκλειο θα προμηθεύουν εισιτήρια τον φίλαθλο κόσμο από τις 15.00’. Η τιμή τους είναι 10 Ευρώ (γενική είσοδος).

πηγή: www.kolossosbc.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments