Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Φέτος κάναμε υπέρβαση»

«Φέτος κάναμε υπέρβαση»

0
kostas_evagoras
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση
Οι παίκτες του Ευαγόρα θα πάρουν από αύριο την…άδεια τους ενόψει Πάσχα, καθώς θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Ιάλυσο στους Αγίους Αποστόλους (16.30) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική. Ο εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας του Ευαγόρα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, Χρήστος Κώστας, μίλησε στο News12.gr για την παρουσία της ομάδας της Ρόδου στη φετινή σεζόν και κατέθεσε την άποψη του για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, αλλά και όσες θα υποβιβαστούν, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο αυριανό ματς κόντρα στην Αναγέννηση Ιάλυσο.

Ο 30χρονος παίκτης του Ευαγόρα αναφέρθηκε αρχικά στην πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα:
«Πιστεύω ότι η ομάδα φέτος και σε σχέση με άλλες χρονιές έκανε την υπέρβαση. Κατάφερε όχι απλά να μείνει στην κατηγορία, αλλά και υποχρέωσε όλες τις ομάδες της Α1 κατηγορίας να την σέβονται και να την φοβούνται. Στόχος μας φέτος ήταν η άνετη παραμονή στην κατηγορία και τον πετύχαμε γρήγορα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, από τον μεγαλύτερο ως τον πιο μικρό, και φυσικά στον προπονητή μας για την καλή χρονιά που είχαμε».
Όσον αφορά τα φαβορί για την άνοδο και τον υποβιβασμό από την Α1 κατηγορία, ο Χρήστος Κώστας μας είπε:
«Νομίζω ότι οι ομάδες που θα υποβιβαστούν έχουν ήδη φανεί και είναι ο Καλυμνιακός, ο Ορφέας, ο Αστέρας Παστίδας και ο Κλεόβουλος. Όσο για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι φαβορί είναι ο ΑΟ Δικαίου και η Αναγέννηση Ιάλυσος, αν φυσικά η τελευταία μας νικήσει στο αυριανό παιχνίδι».
Η τελευταία τοποθέτηση του Χρήστου Κώστα, προκάλεσε και την επόμενη ερώτηση που δεν ήταν άλλη σχετικά με την άποψη του για το παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Ιάλυσο:
«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και η ομάδα μου θα παίξει χωρίς άγχος. Νομίζω ότι το περισσότερο άγχος θα το έχει η αντίπαλη ομάδα που χρειάζεται τη νίκη και τους βαθμούς. Ας κερδίσει ο καλύτερος και εύχομαι να είμαστε εμείς!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments