Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τρόποι για να ανανεώσετε την διακόσμηση του σπιτιού σας

Τρόποι για να ανανεώσετε την διακόσμηση του σπιτιού σας

0
Dodekanisos

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φρεσκάρετε ένα σπίτι. Μπορείτε πάντα να βάψετε τους τοίχους με ένα φρέσκο χρώμα ή ακόμα και το πιο απλό όπως να ψεκάσετε αποσμητικό δωματίου με το αγαπημένο σας άρωμα, άλλος ένας  τρόπος για να αιχμαλωτίσετε το πνεύμα της άνοιξης είναι να αγοράσετε ή να κόψετε από τον κήπο σας λουλούδια.

Με κομμένα λουλούδια και λίγη φαντασία, οι δυνατότητες για διακόσμηση είναι πολλές. Τοποθετήστε ένα μικρό μπουκέτο σε μια αστραφτερή κρυστάλλινη κανάτα ή βάζο και τοποθετήστε τα στο έπιπλο της εξώπορτας για να κάνετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση σε μια είσοδο. Έχετε πολλές επιλογές στην διάθεση σας, αρκεί να τις αξιοποιήσετε σωστά. Αν έχει φτάσει η εποχή που δεν ανάβετε πλέον το τζάκι, καθαρίστε το και τοποθετήστε στο εσωτερικό ένα καλάθι με τα αγαπημένα σας λουλούδια.

Μπορείτε επίσης αντί για λουλούδια να τοποθετήσετε μεγάλα κεριά ή ακόμα να κάνετε ένα συνδυασμό και με τα δυο. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε λουλούδια ακόμα και στο μπάνιο σας. Αποτελούν μια ωραία προσθήκη σε όλα τα δωμάτια. Τοποθετήστε ένα βάζο με φρέσκα πολύχρωμα λουλούδια στον καθρέφτη του μπάνιου σας ή ακόμα και αποξηραμένα λουλούδια ή pampasgrass σε ένα μεγάλο βάζο που θα τοποθετήσετε στο πάτωμα. Τα λουλούδια δεν είναι μόνο για ειδικές περιστάσεις. Διακοσμούν πολλά περισσότερα από το κέντρο του τραπεζιού της τραπεζαρίας. Οπότε τολμήστε το και διακοσμήστε τους χώρους του σπιτιού σας. 

Ένα σπίτι που αποπνέει φρεσκάδα, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να είναι τακτοποιημένο και καθαρό. Αδειάστε τον χώρο από τα περιττά πράγματα και προσπαθήστε να έχετε λειτουργικά έπιπλα που δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Οι γωνιακοί καναπέδες και οι πολυθρόνες είναι για παράδειγμα μια πρακτική λύση σε σχέση με δυο μεγάλους κλασσικούς καναπέδες. Ο γωνιακός καναπές καταλαμβάνει μια πλευρά κατά μήκος του τοίχου προσφέροντας ταυτόχρονα αρκετές θέσεις.

Επίσης οι πολυθρόνες προσφέρουν άνεση χωρίς όμως να καταλαμβάνουν την έκταση του καναπέ.   Μια ακόμα ιδέα για να φρεσκάρετε το σπίτι σας είναι να αλλάξετε τις κουρτίνες σας, μια μικρή σχετικά αλλαγή αλλά με μεγάλη διαφορά στην εικόνα του σπιτιού σας. Με αυτό το σκεπτικό αλλάζοντας θέση στα διακοσμητικά σας ή προσθέτοντας και μερικά καινούργια.
Αλλάζοντας ακόμα και την διαρρύθμιση στα έπιπλα σας αν αυτό είναι εφικτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντελώς καινούργια εμφάνιση στο σαλόνι σας. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments