Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τρόμαξε» ο Άρης αλλά νίκησε 4-2

«Τρόμαξε» ο Άρης αλλά νίκησε 4-2

0
aris lardos
Dodekanisos

Μετά από μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Άρης νίκησε στο γήπεδο Αρχαγγέλου τον Ηρακλή Λάρδου με 4-2. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν καλύτερα και μάλιστα στο 12΄προηγήθηκαν με 1-0, στην συνέχεια δεν είχαν καλή εικόνα και αυτό το εκμεταλλεύτηκε σωστά ο Ηρακλής που πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε τέσσερα λεπτά έφερε τα πάνω-κάτω και προηγήθηκε με 1-2.
Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε αποφασισμένος να αλλάξει τα πράγματα και όντως το κατάφερε, αφού βελτίωσε την απόδοση του, πίεσε ψηλά τον αντίπαλο του και έφτασε στην νίκη χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον Ηρακλή.
Τα γκολ
12΄ Ο Μάλλιος από δεξιά έκανε την συρτή σέντρα. Η μπάλα πέρασε ανάμεσα από πολλά πόδια κι έφτασε στον Μπαϊρακτάρη, ο οποίος απέφυγε ένα αντίπαλο και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και 1-0.
40΄Η άμυνα των γηπεδούχων δεν απομάκρυνε καλά την μπάλα και ο Ταγκάεφ με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
44΄ Ο Μπάρδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών και με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και μετά στα δίχτυα, δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα με 1-2.
68΄Ο Μπαϊρακτάρης κέρδισε την μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή, προχώρησε και με πλασέ έκανε το 2-2.
87΄ Ο Μάλλιος με σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά έδωσε το προβάδισμα στον Άρη με 3-2.
92΄ Ο Κοντόγιαννος εκτέλεσε το φάουλ, άψογο κοντρόλ με το στήθος ο Μπαϊρακτάρης και αμέσως με βολίδα πέτυχε το 4-2.
Διαιτησία Καραγιάννης-Σαρρής- Μπερδεμπές.
ΑΡΗΣ: Φαρμάκαλης, Τσελεπίδης(46΄Μαγιόγλου), Ζαρκαδούλας, Κοτσίκος, Γκίκας, Κοντόγιαννος,Λαμπριανός(65΄Παρδαλός), Πατσιαούρας, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος, Μαρκόπουλος(90΄Συμεωνίδης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Ευαγγελίδης Ι., Νίκολλι, Ζερβός Καλοπήτας, Ευαγγελίδης Στ., Μπάρδης, Ταγκάεφ, Στογιανόφσκι (82’ Καμμάς), Μπεννούρ (70’ Φάκκας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments