Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Αστεράτη» ισοπαλία στα Μάσαρι

«Αστεράτη» ισοπαλία στα Μάσαρι

0
asteras oloi
Dodekanisos

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στο γήπεδο Μασάρων ο τοπικός Αστέρας με τον Αστέρας Παστίδας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή των κινήσεων ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν τους διαδρόμους για να ανοίξουν το σκορ με το ισόπαλο χωρίς τέρματα αποτέλεσμα να παραμένει ως την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη οι Μασαρενοί ισορρόπησαν βρίσκοντας πιο εύκολα διαδρόμους, μετά την είσοδο και του Τηλέμαχου Πάττα στο ματς. Τελικά πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 87΄ όταν ο Πάττας πάσαρε στον Λερογιάννη και αυτός πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι κάνοντας το 1-0. Η ομάδα του Κώστα Πάττα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Πάπα εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια και ο Αποστολάτος που είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή, με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 χαρίζοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Βλάχος, Μπέκας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μηλιός, Καρπαθάκης, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Μπαϊρακτάρης, Κώστας, Μαυριός (52΄ Πάττας), Δημητριάδης (80΄ Διονυσακόπουλος), Μίρτσεφ, Λερογιάννης (89΄ Φωταράς), Βακιάνης
ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Ροδανάκης, Ισκάς, Λικομέτι, Χαριτάκης, Καρύδης, Πάπα, Φελεσάκης, Στεργιόπουλος (75΄ Κυρίτσης), Καλαγρής (59΄ Αποστολάτος), Πολυχρόνης, Λολάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments