Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου To “τρίπτυχο” της επιτυχίας!

To “τρίπτυχο” της επιτυχίας!

0
DSCN0162
Dodekanisos
Η σπουδαία εμφάνιση του Κλεάνθη και η σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έφερε έναν αέρα ικανοποίησης στο συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου που βλέπει την ομάδα του να φτιάχνει “χαρακτήρα” και να βάζει παρένθεση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος που δεν ήταν και το πιο ιδανικό που θα μπορούσε να έχει. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το παιχνίδι  εντυπωσιακά από το 59′ (λεπτό που διεκόπη το ματς από τον διαιτητή Τσοπανάκη λόγω βροχής και ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου την περασμένη Κυριακή), παίρνοντας το κεφάλι στο σκορ με δύο γρήγορα γκολ (62′ 0-1 , 65′ 0-2 ) και βάζοντας ακόμη  ένα στο τέλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργαλλή(φώτο) που το πανηγύρισε έξαλλα κατευθυνόμενος προς την κερκίδα , γεγονός που έκανε του φιλάθλους του Ηρακλή να εξαγριωθούν και να του τη στήσουν έξω απ’ τα αποδυτήρια, χωρίς ωστόσο να γίνει το παραμικρό. Όσον αφορά τους Μαριστενούς φαίνεται πως δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, καθώς έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ, κυριεύτηκαν από το άγχος και όσο κι αν προσπάθησε ο προπονητής τους Μιχάλης Μανωλάς να “φρεσκάρει” την ομάδα του “ρίχνοντας” στη μάχη νέα πρόσωπα δεν τα κατάφερε….
Το παράπονο των γηπεδούχων που υποστηρίζουν ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ και κυρίως ο τραυματισμός του Κρομύδα ο οποίος λίγο πριν τη λήξη του αγώνα δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από αντίπαλο παίχτη και δε ξαναμπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν να μόνα μελανά σημεία του αγώνα. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις του γιατρού, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπέστη διάστρεμμα και μετά τη λήξη του αγώνα μεταβεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Κλεάνθης αγωνιζόταν από το 67′ με παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Καρυπίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Φάσεις/γκολ

62′ Ο Νικολός εκτέλεσε φάουλ και ο Τσούφιος άπλωσε το πόδι του για να ανακόψει την πορεία της μπάλας και ενώ την πέτυχε δε κατάφερε να τη σταματήσει με αποτέλεσμα να στρωθεί στον Γεωργαλλή ο οποίος πάσαρε από τ’ αριστερά στον Πάττα που βρισκόταν μπροστά από το τέρμα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.
65′ Ο Παπακωσταντίνου με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-2.
68′ Μετά από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή ο Τσούφιος με τον Χειμωνέττο πήδηξαν για την κεφαλιά και λίγο πριν μπει στα δίχτυα έδιωξε με το πόδι ο Δημητρόπουλος που βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή.
77′ Ο Καρακώστας ανέτρεψε τον Πάττα λίγο έξω από την περιοχή και το φάουλ ανέλαβε να εκτελέσει ο Γεωργαλλής κάνοντας το 0-3.

Καλή η διαιτησία του Τσοπανάκη με βοθούς τους Κασιώτη καιΡάδο.

Από τον Ηρακλή προσπάθησαν οι Παπακωσταντής Κ., Μπιλιάς, Μακρής και από τον Κλεάνθη οι Πάττας, Γεωργαλλής και Παπακωσταντίνου.

Hρακλής Μ.: Κοσμάς, Τσούφιος, Λορέτζος(66′ Μακρής), Καρακώστας(80′ Μαυρής), Παπακωσταντής Κ., Μπιλιάς, Χειμωνέττος(85′ Παπακωσταντής Α.), Βασιλώττος, Καρίκης, Τσαλώλης, Κρομύδας.

Κλεάνθης: Σαββιδάκης Γ., Θεοδοσίου, Νικολός, Χατζηθεοδωράκης(83′ Πολυμένωφ), Παπαδημήτρης, Παπακωσταντίνου(90′ Κούρος), Σάββενας, Δημητρόπουλος, Πάττας, Γεωργαλλής(79′ Καρίκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments