Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τρίποντο χρυσάφι» για «Άγιο»!

«Τρίποντο χρυσάφι» για «Άγιο»!

0
malona parataxi
Dodekanisos

Ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Άγιος Γεώργιος και μάλιστα με εκτός .έδρας νίκη επί της Χάλκης (2-1)! Το παιχνίδι είχε αρκετές καλές φάσεις ιδιαιτέρα από την πλευρά της Χάλκης που είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά πλήρωσε τα αμυντικά λάθη της ενώ ο «Άγιος» παίζοντας συγκεντρωμένα και με πάθος πήρε αυτό που ήθελε. Το σκορ άνοιξε από την πλευρά της Χάλκης στο 21’ ο Τσιώνης με πλασέ ύστερα από μπαλιά του Μπιζάτη (1-0). Μάλιστα στο 25’ ο Τσιώνης με σουτ έστειλε την μπάλα ξυστά απάνω από το οριζόντιο σε μια φάση που η Χάλκη θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» της Μαλώνας ήρθε στο 31’ όταν ο Παρδαλός έβγαλε μια μπαλιά στην περιοχή και ο Κολιού με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυζάλα και την ομάδα του ισόπαλη στα αποδυτήρια (1-1).
Στο 55’ και πάλι ο Κολιού αυτή τη φορά μετά από ασιστ του Δημητριάδη σκόραρε για τον Άγιο Γεώργιο δίνοντας του το προβάδισμα (1-2). Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Χάλκη πίεσε με όλες τις δυνάμεις της χάνοντας πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να πανηγυρίσει ένα γκολ. Στο 71’ ο Μπιζάτης με σουτ από πλεονεκτική θέση σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Λοντάκου ενώ δοκάρι είχε και ο Τσοπανάκης με σουτ που επιχείρησε στο 78’.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σπάρταλης, Βούλγαρη και Ροδίτης.

Χάλκη: Κυζάλας, Δράμης, Κωστίδης (70’ Γεωργίου), Μπιζάτης, Αβραμίδης, Γκαμαλέτσος, Φλάγκος (55’ Τσοπανάκης), Μερκάι (76’ Κυπραίος), Τσιώνης, Γούλας, Κρητσιώτης
Άγιος Γεώργιος: Λοντάκος, Κούτρης (60’ λ.τ. Γκίνος), Λάμπρου, Παρδαλός, Πονιάς, Κοντόγιαννος, Κολιού, Κωστόφ, Χατζημανώλης, Δημητριάδης (78’ Κόπελος), Γεωργάς (10’ λ.τ. Σκορδάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments