Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τρίποντο» για τον Ευκλή

«Τρίποντο» για τον Ευκλή

0
efklis polistratos
Dodekanisos

Με νίκη συνέχισε την πορεία του ο Ευκλής στον Β΄ όμιλο του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, αφού στο γήπεδο «Γιάννης Πρώτος» κέρδισε με 3-1 τον Πολύστρατο. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα ενώ καμία από τις ομάδες δεν μπόρεσε να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της και να έχει ξεκάθαρα τα ηνία του αγώνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα ανέλπιστο γκολ για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα στο σκορ ενώ οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν το αρχικό σοκ αλλά στην συνέχεια το ξεπέρασαν. Στο δεύτερο μέρος και μετά το 3-1 δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, όμως ο Ευκλής έδειξε να ελέγχει και να διαχειρίζεται το σκορ σωστά.Ο Πολύστρατος στάθηκε άτυχος σε δύο στιγμές καθώς Πόλος στο 24΄ έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Σαμολαδάς απέκρουσε εκπληκτικά. Στο 77΄ο Αποστολόπουλος πλάσαρε ψηλοκρεμαστά έξω από την περιοχή σε κενή εστία αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Τα γκολ
3΄ Ο Λαθούρης έκανε την μπροστινή πάσα και η μπάλα κατευθυνόταν στην αγακλιαά του τερματοφύλακα, όμως ο Ερνιοίλης γλίστρησε στο χορτάρι και έγινε το 1-0.
47΄ Σέντρα του Αποστολοόπουλου από τα αριστερά, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Παπαβασιλείου και 1-1.
49΄ Ο Γεωργαντάς βγήκε μόνος του από μπαλιά του Μπερετούλη, κέρδισε την κόντρα από τον γκολκίπερ και πλάσαρε σε κενή εστία 2-1.
57΄ Με συρτό σουτ ο Μπερετούλης λίγο έξω από την μικρή περιοχή πέτυχε το 3-1.
Διαιτησία Κάζας-Σταυρούλιας-Ορφανός.
Ευκλής: Σαμολαδάς, Χατζηκυριάκος, Καλλιώρας, Μακαρούνας Μιχ., Λαός, Μαντικός(71΄Καραμανώλης), Λαθούρης, Σχοινάκης, Μπερετούλης, Λενιού(46΄Σιαβαβέλης), Γεωργαντάς.
Πολύστρατος: Ερνικιοίλης, Παπακώστας, Αμοιρόπουλος, Κούτρας, Πόλος, Μπακαρής(76΄Κοιλιάς), Γιώτας, Παπαστεργής(60΄Αλαφάκης), Αποστολόπουλος, Χατζημιχαήλ, Παπαβασιλείου(69΄Μελισσόπουλος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments