Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου «Τρίποντο» στη Δαματριά!

«Τρίποντο» στη Δαματριά!

0
dimitra polistratos
Dodekanisos

Ακόμη μια σπουδαία νίκη, και μάλιστα εκτός έδρας, πέτυχε ο Πολύστρατος που κέρδισε με 2-1 την Δήμητρα Δαματριάς. Ήταν ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη και τους τρείς βαθμούς, όμως οι φιλοξενούμενοι με καλύτερη συνοχή στις γραμμές τους και κυκλοφορία της μπάλας κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα παρά το γεγονός ότι στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά δέχτηκαν την πίεση των γηπεδούχων και την μείωση του σκορ. Η ομάδα των Λαέρμων προηγήθηκε με 0-1 στο 6΄ όταν ο Πόλος έβγαλε την κάθετη στον Σταματίου ο οποίος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε τον Μαθιό. Στο 39΄ ο Καραγιάννης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος της άμυνας και με κοντινή προβολή σημείωσε το 0-2. Έξυπνο πλασέ από τον Θεοδώρου στο οριζόντιο δοκάρι του Μαθιού. Στο 47΄ ο Χατζημιχαήλ αυτή την φορά σημάδεψε με άψογο σουτ το οριζόντιο δοκάρι. Η Δήμητρα μείωσε το σκορ σε 1-2 στο 78΄όταν ο Θεουλάκης Μ. με ωραία μπαλιά βρήκε τον Λολάκη και εκείνος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτησία Στεργαλλάς-Λατσός-Βούλγαρη.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μαθιός, Καραμολέγκος(46΄Λολάκης), Κιτανόφσκι, Κρητικός(69΄Θεουλάκης Μ.), Μαργαρίτης, Τσέλιος(46΄ Γουμαράς), Ξύπας, Πηδιάκης Γ.Δ., Θεουλάκης Π., Τσακίρης, Καρναβάς.
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνίκιολης, Αναστασιάδης, Τσαφής, Χατζηκαλημέρης, Χατζησάββας, Μπακαρής, Χατζημιχαήλ, Πόλος(68΄ Βασιλείου), Καραγιάννης(94΄ Διακοτσαμπής), Σταματίου(61΄ Κοιλιάς), Θεοδώρου.

Ηλίας Λοίζος

Στη φωτογραφία δείτε μια από τις “μονομαχίες” του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments