Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τρίποντο πέτυχε ο Εθνικός Αρχίπολης!

Τρίποντο πέτυχε ο Εθνικός Αρχίπολης!

0
liristis theodoros
Dodekanisos

Την νίκη με 3-1 επί της Δήμητρας Δαματριάς πανηγύρισαν οι Αρχιπολενοί με έναν πολύ καλό Λυριστή για μία ακόμη φορά, ο οποίος σκόραρε δύο φορές.

Ο Εθνικός Αρχίπολης είχε την κατοχή και την ουσία στο πρώτο μέρος.Ο Τσακίρης Γ. λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ με έναν πραγματικά περίεργο τρόπο, σέντραρε από τα πλάγια αριστερά, όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.Το σκορ ωστόσο, άνοιξε η Δήμητρα, με τον Εξαδάχτυλο να σκοράρει με ωραίο ψαλίδι στο 30′.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν την σοβαρότητα που χρειαζόταν και έτσι έφθασαν στην ισοφάριση στο 57′ με τον Μπινγκό να εκτελεί κόρνερ και τον Λυριστή να πιάνει μια κεφαλιά ανενόχλητος.Σειρά του Μπάκη, ένα λεπτό αργότερα, στο 58′ να σκοράρει με κεφαλιά και 2-1.Το τελικό 3-1 έκανε και πάλι ο Λυριστής, στο 69′ μετά από ωραία προσωπική του ενέργεια και σουτ του στην αριστερή γωνία.

Οι συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ: Στελλάς, Χατζηγεωργίου, Τσοπανάκης(78′ Παπανθύμου), Πάλλας(53′ Φλεβάρης ), Τσακίρης Γ. , Τσακίρης Στ. , Μπιγκό, Μπάκης(88′ Χατζηγεωργίου Ε.), Φλεβάρης(61′ Κανελλόπουλος), Τσακμακίδης, Λυριστής
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ: Zώης, Κρητικός(46′ Καστρινάκης), Αυγενικού, Φιακέτι(75′ Πηδιάκης Β.), Σαΐτης, Πηδιάκης Γ. (55′ Στάππας), Συμεωνίδης, Σώτα, Γρηγοριάδης(69′ Κόρα), Κωστιού, Εξαδάχτυλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments