Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλη ψυχή ο Ακουσίλαος, νίκη με ανατροπή

Μεγάλη ψυχή ο Ακουσίλαος, νίκη με ανατροπή

0
Dodekanisos

Δείχνοντας για μια ακόμα φορά μεγάλη ψυχή ο Ακουσίλαος ο οποίος στο 70΄ έχανε με 1 – 0 από τον Ευκλή στις Φάνες, βρήκε τον τρόπο να «γυρίσει τούμπα» το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 2 – 1 συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική πορεία που έχει μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάββα Καραβόλια.

Η ομάδα της Σορωνής έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και το 70’, λεπτό που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Χειμωνέττο ( 0 – 1) ο οποίος είχε περάσει λίγο πριν στο παιχνίδι σαν αλλαγή. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν όμως κάτω και από και πέρα κατάφεραν να ανεβάσουν αρκετά την απόδοση τους και έχοντας το απαιτούμενο καθαρό μυαλό και το ανάλογο πάθος πέτυχαν την ανατροπή. Στο 75’ ο Κουτσουμπάρης έκανε το 1 – 1 και στο 85’ ο Ατσίδης με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή και από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία και «έγραψε» το τελικό 2 – 1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Στεφανάκης, Ζαχαριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρανικόλας, Σαράντης Σάββας (89’ Ζουρούδης), Κοκκάρης, Χριστοδούλου, Τσουβαλάς, Αρφαράς, Σαράντης Μιχάλης (30’ λ.τ. Πανταζόπουλος), Κουτσουμπάρης, Ατσίδης, Σάββας, Μαργαρίτης (60’ Μπαλής)
ΕΥΚΛΗΣ: Μαργετής, Κώστας (85’ Αγγελής), Κουλουμπράκης, Πατάκας, Σχοινάκης, Ούγιανικ, Κρομμύδας, Σιαναβέλης, Θεοδοσίου, Καμπούρης (68[‘ Χειμωνέττος), Κουντουράκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments