Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τρίποντο παραμονής για τη Δόξα Κ.

Τρίποντο παραμονής για τη Δόξα Κ.

0
kardamaina endekada
Dodekanisos

Τρίποντο παραμονής πέτυχε σήμερα η Δόξα Καρδάμαινας καθώς επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Μ. στην Καρδάμαινα για την 15η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο μέχρι και το πρώτο μισάωρο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ στο 35΄ με το δυνατό σουτ του Μέμα έξω από την περιοχή. Στο 40΄ το σύνολο του Δημήτρη Χρυσόπουλου έκανε το 2-0 όταν ο Χατζησεβαστός με γυριστό σουτ έπειτα από κόρνερ του Χατζηαντωνίου έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Σκυλλά.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο ρυθμό και στο 65΄ έκαναν τρία τα τέρματά τους με την κοντινή κεφαλιά του νεοεισελθόντα Πή. Στα τελευταία λεπτά δεν διαφοροποιήθηκε κάτι με το 3-0 να είναι και το τελικό.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δημαράκης (Φραγκιαδάκης, Γιαμούζης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Κορκής (55΄ Πης), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Κουρζής Α, Κουρζής Ι, Παντελής (70΄ Πατσαβούδης), Μέμα, Οχτάρας (76΄ Χαντακάρος), Χατζηαντωνίου, Τάλλαρος
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Σαχίνης, Παναγιώτου, Καρίκης Γ. Σ., Παπακωνσταντής, Μπιγκό (75΄ Πετρίδενας), Ανδρεόπουλος, Τσαλώλης, Βασιλωττος Ε. (84΄ Βασιλώττος Χ.), Κούρος (65΄ Παππάς), Καρίκης Γ. Δ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments