Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Θαλασσί …πειρατές στο Ρέθυμνο!

Θαλασσί …πειρατές στο Ρέθυμνο!

0
DSC00675
Dodekanisos

Η ήττα του Κολοσσού στη πρεμιέρα από το Ρέθυμνο στο «Βενετόκλειο», ποτέ δεν είχε σβηστεί από την σκέψη όλων των παικτών αλλά και του τεχνικού τιμ. Εκείνο που πιστεύαμε εμείς, ήταν πως οι «θαλασσί» παίκτες χρωστούσαν μια νίκη μέσα στο Ρέθυμνο και θα την αφιέρωναν στον προπονητής τους. Ο επίσημος και αδιαμφισβήτητος πρεσβευτής του νησιού μας και της Δωδεκανήσου πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στο Ρέθυμνο με 83-77 και πλέον σκαρφάλωσε ψηλότερα στην βαθμολογία. Για πολλούς το σημερινό αποτέλεσμα θεωρείται φυσιολογικό και όχι έκπληξη, διότι ο Κολοσσός, η ομάδα της καρδιάς μας, απέδειξε το τελευταίο διάστημα πως έχει την δύναμη να πετύχει πολλά και σημαντικά, και φέτος. Σίγουρα το παιχνίδι με το Ρέθυμνο δεν ήταν εύκολο και αποδείχτηκε από την διακύμανση του σκορ στην διάρκεια του αγώνα, όμως οι «Θαλασσί πειρατές» στο τέλος κούρσεψαν το «Μ. Μερκούρη» και ανταπόδωσαν εκείνο που έκανα οι Κρητικοί στην έδρα μας στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Με πέντε παίκτες να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων, η ομάδα μας έδειξε πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Θεωρώ πως ο Άρης Λυκογιάννης μέσα του ήταν σίγουρος για την νίκη, όμως δεν εξωτερίκευσε αυτή του την σκέψη και απλά καθοδήγησε, για άλλη μια φορά, μαεστρικά τους παίκτες του για να φτάσει η Κολοσσάρα μας στην νίκη.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 23-18, 38-41 (ημ.), 55-55, 77-83
Διαιτητές: Σχινάς- Παντελίδης- Συμεωνίδης
ΡΕΘΥΜΝΟ: Κώττας 2, Ραζής, Χριστοδούλου 11, Άρνολντ 6(1), Φιτζπάτρικ 7(1), Τάλτον 17, Καμπερίδης 6(2), Γιαννόπουλος 12(3), Κράβιτς 7, Τζόζεφ 7(1), Έντουαρντς 2.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Λιάπης, Ρέντικ 13, Γεωργαλλής 3(1), Σαλούστρος, Ρέλεφορντ 17, Αγγελάκος, Αχόνεν 17(3), Βασιλόπουλος 4, Παπαδάκης 10(2), Ουότσον 9, Χολ 10(2).

ΛΟΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments