Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τριγλία: «Συγχαρητήρια στη διαιτησία»

Τριγλία: «Συγχαρητήρια στη διαιτησία»

0
diagoras triglia3
Dodekanisos

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον διαιτητή της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Διαγόρα κ. Χαλδαίο, εξέδωσε η διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας. Είναι μια ανακοίνωση που σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν προκαλεί εντύπωση στους «κυανέρυθρους» καθώς πιστεύουν ότι από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς δεν θα μπορούσαν να πουν και κάτι διαφορετικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα ακόλουθα:
«Θέλουμε να συγχαρούμε τον διαιτητή Χαλδαίο και τους βοηθούς του κ.κ. Κωστούλα και Κασιμάτη για την άψογη και αμερόληπτη διαιτησία τους. Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, γεγονός που αποδεικνύεται και στο βίντεο του αγώνα. Αναλυτικά:
1.Στο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα μας στο 20′, υπάρχει ξεκάθαρη ανατροπή του Μουλλάκη, η οποία δεν αμφισβητήθηκε ούτε από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα.
2.Στη φάση όπου ο Μάντζης πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 95′, προκύπτει από την αντίστροφη φορά των σωμάτων των δύο αντίπαλων ποδοσφαιριστών, ότι ο επιθετικός της ομάδας μας καλύπτεται ολοφάνερα από τον αμυντικό του Διαγόρα την ώρα που η μπάλα έφυγε από τα πόδια του Στρόμπουλου.
3.Οσον αφορά στο χρονικό σημείο επίτευξης του νικητήριου γκολ, αρκεί να αναφέρουμε ότι στο διάστημα του β’ ημιχρόνου έλαβαν χώρα α)πέντε αλλαγές, β)δεκάλεπτη διακοπή στη φάση της αποβολής του ποδοσφαιριστή Επιφάνη, γ)πεντάλεπτη διακοπή στη φάση της αποβολής του ποδοσφαιριστή Κενενούνη.
4.Αναφορικά με τις αποβολές, για την πρώτη δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για το περιστατικό ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και στον διαιτητή, η δεύτερη αποβολή βασίζεται στον ορισμό και η τρίτη αποβολή υποδείχθηκε μετά το 2-1, όπου πλέον η κατάσταση είχε φύγει εκτός ελέγχου.
Καταδικάζουμε την επίθεση εις βάρος του διαιτητή Χαλδαίου, ωστόσο δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Διαγόρα για την προστασία της ομάδας μας, αλλά και για τις ειλικρινείς προσπάθειες αποτροπής των επεισοδίων»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments