Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει!»

«Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει!»

0
manousoglou dilosis fanes
Dodekanisos

Από τα σύννεφα έπεσε ο πρώην τεχνικός του ΑΟ Δικαίου Γιάννης Μανούσογλου, μόλις πληροφορήθηκε την ανακοίνωση των φιλάθλων του ΑΟ Δικαίου σχετικά με τις βρισιές που ακούστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα με την Αστέρα Βάρης. Ο ίδιος αν και δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να δώσει συνέχεια στο θέμα, μιλώντας στο news12 τόνισε τα εξής:
«Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει. Ας πάρει κάποιος το video του αγώνα για να ακούσει τις βρισιές προς τους παίκτες. Ας μη λένε ότι ήταν μόνο προς το τεχνικό team. Το πρόβλημα όμως το δημιουργούν τρεις – τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι ξέρουμε ποιοι είναι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Δεν αξίζει όμως να ασχοληθώ καθόλου με το θέμα αυτό. Ο πολύς κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Μανούσογλου και ποιοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ωραίο να ρίχνουμε ευθύνες στους παίκτες οι οποίοι αξίζουν συγχαρητήρια για τον Γολγοθά που περάσαμε. Το κεφάλαιο ΑΟ Δικαίου έχει κλείσει για τον Γιάννη Μανούσογλου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Βάρης».
Σε ερώτηση για το ποιος πιστεύει ότι έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για το ότι ο σύλλογος θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα, ο έμπειρος προπονητής απάντησε:
«Τις μεγαλύτερες ευθύνες τις έχει ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Φυσικά ευθύνες έχουμε και εμείς, η τεχνική ηγεσία με τους παίκτες. Ίσως η σημαντικότερη να είναι το ότι παραμείναμε στην ομάδα και εμπιστευτήκαμε ορισμένους ανθρώπους που δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών. Παλεύουμε μόνοι μας από τον περασμένο Αύγουστο. Οι παίκτες δεν είχαν ούτε βενζίνη να βάλουν. Δεν στηριχθήκαμε σε τίποτα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέχιζε αυτή η ομάδα ήταν πολύ άσχημες. Ορισμένοι πίστεψαν ότι τα πράγματα στο Περιφερειακό θα είναι εύκολα και ότι θα αντιμετωπίζαμε ομάδες του τοπικού. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments