Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τράχωνες Αλίμου – Ιάλυσος LIVE

Τράχωνες Αλίμου – Ιάλυσος LIVE

3
salvatore2
Dodekanisos

Το news12 θα είναι σήμερα και στον Άλιμο προκειμένου να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια που θα κάνει ο Ιάλυσος προκειμένου να επανέλθει στις νίκες απέναντι στους Τράχωνες στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η επιχείρηση pizza Salvatore που βρίσκεται στην Ιαλυσό (Λεωφόρος Ηρακλειδών 178), στηρίζει την προσπάθεια των «ερυθροκίτρινων» καθώς και αυτή του news12 προκειμένου να σας μεταφέρουμε το πλήρες ρεπορτάζ του αγώνα. Ο φίλαθλος κόσμος λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για το ρεπορτάζ της αναμέτρησης με τη βοήθεια του συνάδελφου Γιώργου Γραμματικού. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να πατάτε το κουμπί του refresh ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ήλιος με λίγο κρύο στον Άλιμο. Με το ζόρι πενήντα άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη μια εξέδρα (σιδερένια) που υπάρχει στο γήπεδο.

Οι δυο ομάδες αυτή τη στιγμή κάνουν ζέσταμα.

Συνθετικό τάπητα διαθέτει το γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι.

Στον αγωνιστικό χώρο και οι δυο ομάδες. Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι

Οι Τράχωνες είναι στη σέντρα για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Με τα κόκκινα ο Ιάλυσος. Μπλε ανοιχτή φανέλα με μπλε σκούρε σορτσάκι οι Τράχωνες.

Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Περίπου 150 άτομα αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Καμία εικοσαριά πρέπει να είναι οι φίλοι του Ιάλυσου.

Πέντε λεπτά συμπληρωμένα. Δυνατά μαρκαρίσματα μέχρι στιγμής. Χωρίς φάσεις από τις δυο εστίες. Ένα μάκρινο σουτ μόνο έκανε ο Χρήστου το οποίο ήταν πολύ άστοχο και ο Χειμωνέτος δεν ανησύχησε καθόλου.

Αρκετά λάθη μέχρι στιγμής με τις δυο ομάδες να προσπαθούν ακόμα να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 10′ ο Γοργάκης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά αλλά ο Καζάντζης δεν πρόλαβε τη μπάλα να την προωθήσει στα δίχτυα.

Στο 11′ ο Κοιλιάρας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγα θέση αλλά ο Αμουτζάκης απόκρουσε δύσκολα. Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. 

Από το 10′ έως και το 14′ ο Ιάλυσος είχε ένα καλό τετράλεπτο πίεσης, κλείνοντας τους Τράχωνες στα καρέ τους, χωρίς όμως να έχει ευκαιρίες. Οι προσπάθειες του ήταν κυρίως από τα δεξιά με σέντρες του Κοιλιάρα που διώχθηκαν από την άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 15′ ο Χρήστου έκανε ένα σούτ από τα δεξιά και έξω από την περιοχή με τη μπάλα να διαγράφει μια περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο πάνω μέρος των διχτύων της εστίας του Χειμωνέττου (άουτ).

Ο Κοκκίνης παρά την περιπέτεια της περασμένης αγωνιστικής, δείχνει πολύ ορεξάτος, δεν φοβάται και μπαίνει δυναμικά στις φάσεις.

Δεκαοκτώ λεπτά συμπληρωμένα με τον Ιάλυσο να στέκεται καλά μέχρι στιγμής.

Στο 19′ κάθετη του Ρεκλείτη από το κέντρο και προς τα δεξιά, ο Κοιλιάρας μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά αλλά και πάλι ο Αμουτζάκης απόκρουσε δύσκολα για να διώξουν στη συνέχεια ξανά οι αμυντικοί. Ακόμα μια σημαντική στιγμή για τον Ιάλυσο.

Στο 21′ ο Κοιλιάρας εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα κόντραρε στο οπισθοχωρημένο Καζάντζη και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους.

Στο 23′ έχουμε φθάσει με τον Ιάλυσο να στέκεται πολύ καλά και να έχει την κατοχή της μπάλας. Προσπαθεί να κάνει το δικό του παιχνίδι και να πάει την αναμέτρηση στα δικά του μέτρα.

Στο 25′ κόρνερ για τον Ιάλυσο με εκτελεστή τον Κοιλιάρα αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι έδιωξαν τη μπάλα από την περιοχή τους.

Ενώ έχει τις εμπνεύσεις και τη θέληση ο Ιάλυσος να επιτεθεί, βρίσκει απέναντι του μια πολύ καλά οργανωμένη αμυντική τετράδα.

Κυρίως από τα πλάγια αναπτύσσετε ο Ιάλυσος.

Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι. Την είδε ο Φυλακούρης για φάουλ πάνω στον Σάμιο κοντά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Φάουλ σε επικίνδυο σημείο για τους Τράχωνες στο 27′.

Εκτέλεσε ο Γοργάκης αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στο τοίχος με αποτέλεσμα να πάρει περίεργη τροχιά και να τη διώξουν οι αμυνόμενοι σε δεύτερο χρόνο σε κόρνερ.

Δυο σερί κόρνερ για τους Τράχωνες αλλά κα στις δυο περιπτώσεις ο Λιόσης έδιωξε μακριά τη μπάλα.

Στο 30′ ο Ιάλυσος κέρδισε κόρνερ μετά από προσπάθεια του Κοιλιάρα και κεφαλιά απόκρουση του Κόπελου.

ΓΚΟΛ για τον Ιάλυσο. Ο Κοιλιάρας εκτέλεσε κόρνερ στο 31′, ο Φυλακούρης ενώ ήταν μέσα στην περιοχή έκανε ένα γύρισμα και ο Αθανασίου που κέρδισε μια κόντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στη συνέχεια με κοντινό πλασέ κάνοντας το 0 – 1.

Ο Ιάλυσος κατορθώνει να μετουσιώσει σε γκολ την μέχρι τώρα υπεροχή του.

ΓΚΟΛ για τους Τράχωνες. 
Στο 37′ ο Γοργάκης εκτέλεσε κόρνερ (δεύτερο σερί), ο Καζάντζης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πρέπει να βρήκε σε παίκτη του Ιάλυσου, μπέρδεψε τον Χειμωνέττο και κατέληξε στα δίχτυα (1 – 1).

Ο Ιάλυσος μετά το 0 – 1 συνέχισε στον ίδιο ρυθμό όμως μια μικρή πίεση των γηπεδούχων για δυο λεπτά με δυο συνεχόμενα κόρνερ, αναστάτωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει και η ισοφάριση, ουσιαστικά κόντρα στη ροή του αγώνα.

Κάπως έχουν αναθαρρήσει οι Τράχωνες και δείχνουν πιο ζωντανοί στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 44′ ο Κοκκίνης έκανε τη σέντρα, ο Νταϊφώτης δεν απομάκρυνε καλά και η μπάκα γύρισε προς την εστία με τον Αμουτζάκη πάνω στη γραμμή να διώχνει με γροθιές σε κόρνερ. 

ΗΜΙΧΡΟΝΟ στον Άλιμο. 1 – 1 Τράχωνες και Ιάλυσος.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Ο Ιάλυσος είχε πιο καλή κατοχή της μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες αλλά και οι Τράχωνες έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια, ιδιαίτερα αμυντικά. Η ροδίτικη ομάδα, ουσιαστικά πλήρωσε μια αδράνεια δυο λεπτών όπου οι Τράχωνες κέρδισαν δυο συνεχόμενα κόρνερ και έφθασαν στην ισοφάριση.

Τρεις παίκτες του Ιάλυσου κάνουν ζέσταμα κατά την διάρκεια της ανάπαυλας και συγκεκριμένα από το 35′. Είναι οι Λύρας, Βολονάκης και Μαθιός.

Στο 50′ είναι το παιχνίδι στον Άλιμο με τον Ιάλυσο να έχει και πάλι την κατοχή της μπάλας.

Ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι έως τώρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος και προσπαθεί να επιτεθεί κυρίως με σέντρες.

Στο 53′ ο Καραγιάννης μπαίνει από τα δεξιά στην περιοχή, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφ σαϊντ με τους γηπεδούχους να αντιδρούν.

Από το 51′ έως και το 54′ οι γηπεδούχοι δείχνουν να πιέζουν τον Ιάλυσο.

Ο Λύρας θα είναι η πρώτη αλλαγή σε λίγο για τον Πέτρο Μίχο.

Ο Ιάλυσος έχει ανακτήσει και πάλι την κατοχή της μπάλας και δείχνει να ελέγχει το παιχνίδι ξανά.

Στο 59′ ο Λύρας παίρνει τη θέση του Χατζηκοσμά. Βάζει έναν πιο φρέσκο επιθετικό ο Πέτρος Μίχος.

Στο 61′ η μπάλα έφθασε μέσα στην περιοχή στον Σάμιο ο οποίος σούταρε ανενόχλητος όμως ο Αθανασίου έκανε την προβολή και την τελευταία στιγμή έστειλε τη μπάλα να καταλήξει κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους.

Ήταν μια δύσκολη στιγμή για την άμυνα του Ιάλυσου που στην περίπτωση αυτή παρουσίασε κενό.

Στο 63′ ο Κοιλιάρας ενώ ήταν στην περιοχή γύρισε τη μπάλα στον Λιόση ο οποίος από καλή θέση δεν έπιασε το σουτ που επιθυμούσε και ο ίδιος με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.

Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα στα τελευταία λεπτά.

Οι δυο ομάδες παίζουν κλειστά και προσεκτικά και προσπαθούν να αναζητήσουν το γκολ της νίκης.

ΓΚΟΛ για τον Ιάλυσο. Στο 74′ εκτελέστηκε κόρνερ για τον Ιάλυσο, ο Σπάρταλης με τον Λύρα έκαναν το ένα – δυο με τον δεύτερο να γυρίζει τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας όπου ο Μαθιός με κοντινό πλασέ έκανε το 1 – 2. Χρυσή αλλαγή για τον Πέτρο Μίχο καθώς ο Μαθιός σκόραρε ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Στο 74′ είδε την κίτρινη κάρτα ο Κοιλιάρας γιατί μιλούσε στον διαιτητή.

Στο 75′ είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καραγιάννης μάλλον για εξύβριση. Αντέδρασαν έντονα οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή ενώ ακούστηκαν πολλά “Γαλλικά” από την εξέδρα.

Στο 83′ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα προς την Λύρα αλλά πριν πλασάρει ο βραχύσωμος παίκτης του Ιάλυσου, έδιωξε με προβολή ο Νταϊφώτης.

Ο Ιάλυσος δεν απειλείται καθόλου από τους αντιπάλους του και είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης. Βρίσκετα πολύ κοντά στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης βουλιάζοντας περισσότερο τους “κυανόλευκους”.

Στο 86′ ο Πετούσης μπήκε στην περιοχή αλλά έκανε πολύ άσχημο σουτ με τη μπάλα να φεύγει πολλά μέτρα μακριά από την εστία του Χειμωνέττου (άουτ).

ΓΚΟΛ για τον Ιάλυσο. Στο 90′ ο Κοιλιάρας έκανε πάσα στον Λύρα ο οποίος πήγε στο ένας έναντίον ενός με τον Νταϊφώτη, έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε λίγο και κατέληξε στη γωνία του Αμουτζάκη για να γίνει το 1 – 3.

ΓΚΟΛ για τους Τράχωνες. Στο 91′ ο Φλυκαούρης έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας (έκανε “τσαφ”), με αποτέλεσμα ο Σαμιώτης να κάνει το σουτ και να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Χειμεωνέττος αλλά ο Πετούσης που καραδοκούσε με πλασέ έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα του Ιάλυσου κάνοντας το 2 – 3.

Κόρνερ για τους Τράχωνες στις καθυστερήσεις έπειτα από φάουλ του Σαμιώτη και κόντρα πάνω στο τοίχος. Εκτελέστηκε από τον Σάμιο και μπόκαρε ο Χειμωνέττος.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ. Ο Ιάλυσος ξεπέρασε την ήττα από τον Ηλυσιακό και επανήλθε στις επιτυχίες κερδίζοντας τους Τράχωνες με 3 – 2.

Διαιτητής είναι ο Κουντουριώτης (Μουγιακάκος, Πλακάς) από τον σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Αμουτζάκης, Κόπελας, Γοργάκης, Αφράτης, Νταϊφώτης, Κατσαδούρος (79′ Μανωλιάς), Χρήστου (83′ Πετούσης), Σαμιώτης, Καζαντζής, Σάμιος, Καραγιάννης (Στον πάγκο κάθονται οι Νικολάου, Πέττας, Πετούσης, Μακριδής, Μανωλιάς, Πιπεράς, Μέξης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος Άγγελος, Λιόσης, Χειμωνέττος Κώστας (73′ Μαθιός), Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Σαχίνης, Κοκκίνης, Σπάρταλης (86′ Πλύγκος), Κοιλιάρας, Χατζηκοσμάς (59′ Λύρας) (Στον πάγκο κάθονται οι Μαθιός, Χατζηπέτρος, Λύρας, Λουτριώτης, Πλύγκος, Βολονάκης και Παπαστεφάνου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kostas
kostas
8 years ago

forsa ialisara

Giwrgos M
Giwrgos M
8 years ago

Mia erotisi sxetika me ta sxolia tou agona tha ixa. Ean o Lyras den evgaze tin foveri pasa pios Mixos tha evaze to Goal?????

kostas
kostas
8 years ago

ialisara mpravo.tin kiriaki oli sto oikonomidio.