Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τους χάλασε τα…επινίκεια!

Τους χάλασε τα…επινίκεια!

0
katavia asteras
Dodekanisos

Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Α.Ε. Κατταβιάς και τον Αστέρα Μασσάρων παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης ,για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Β΄ κατηγορία των ομίλων της Ρόδου. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην νίκη αλλά ο Νίκος Μπάρτζος είχε διαφορετική γνώμη καθώς με άψογη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2 και έδιωξε τα χαρούμενα συναισθήματα από τα πρόσωπα των Κατταβενών. Το παιχνίδι κατά διαστήματα είχε καλές στιγμές, αφού ο άνεμος που επικρατούσε δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους ενώ αξίζει να τονίσουμε πως στο πρώτο μέρος ήταν σύμμαχος του Αστέρα και στο δεύτερο της Κατταβιάς. Η ΑΕ Κατταβιάς είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό της καθώς ο Αστέρας μετά το 15΄ ισορρόπησε το ματς. Το 1-0 έγινε στο 45΄ όταν ο Αμοιρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά του Ράδου και στην προσπάθεια του ο Λαγοπάτης να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 1-0. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν από τα πρώτα λεπτά, να απειλούν με την ισοφάριση και στο 63΄ το κατάφεραν, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λούππου και κεφαλιά του Κιλασίν,1-1. Στην συνέχεια η ΑΕ Κατταβιάς αντέδρασε και στο 74΄ ο Σκούμπρος ανέτρεψε τον Νίκα, πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παθών και 2-1. Όμως στο 93΄ο Μπάρτζος με υπέροχο χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο έδαφος αλλά μέσα από την γραμμή τέρματος και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας(2-2).
Διαιτησία: Γιαννουκάς – Κόκκαλης – Κασιώτης
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Πεστλίκης, Φιντικάκης, Κουμπιάδης, Αμοιρόπουλος, Μπουμπουλάκη, Καβάζης, Μάτσης, Τσακμακίδης, Νίκας (90΄ Γεωργίου), Ράδος (69΄Μερκούρης), Τόσκα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Νεσγός, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Λαγοπάτης, Κιλασίν, Κυριακάκης, Λούππος(85΄Χατζηκώστας), Δεληγιάννης, Μουσακίνιας, Μυλωνάς(80΄Σκυλλαράκης), Καρτάλης (75΄Κουρμαδιάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments