Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου To χρονικό της έντασης στ’ Αφάντου! (pics)

To χρονικό της έντασης στ’ Αφάντου! (pics)

8
2
Dodekanisos

Το παιχνίδι του ΑΕΡΑ με τον Κλεόβουλο θα απασχολήσει την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ στην επόμενη συνεδρίαση των μελών της! Και αυτό διότι περίπου πέντε λεπτά πριν από το τέλος του σημειώθηκαν επεισόδια με αποτέλεσμα ο διαιτητής Μανώλης Μίαρης να διακόψει το παιχνίδι για περίπου μισή ώρα, ζητώντας και την συνδρομή της αστυνομίας για να συνεχίσει. Η ένταση που δημιουργήθηκε δεν είχε στόχο τους διαιτητές τους οποίους δεν πείραξε κανείς αλλά τον ποδοσφαιριστή του Κλεόβουλου Συμεωνίδη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο 85’ ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε μια λεκτική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του ΑΕΡΑ Μιχάλη Αντώνογλου που εκείνη την ώρα κάθονταν στην κερκίδα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, ο κ. Αντώνογλου έσπασε την πόρτα που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο και μπήκε μέσα μαζί και με άλλους φιλάθλους έχοντας σαν στόχο τον Συμεωνίδη. Δημιουργήθηκε ένταση και ο διαιτητής αμέσως διέκοψε το παιχνίδι. Πάνω στην ένταση σπρώχθηκε και έπεσε στο έδαφος ο παρατηρητής Νίκος Ταχραμάνης με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο του και να χρειαστεί να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο διαιτητής ζήτησε την παρουσία της αστυνομίας για να συνεχίσει όπως και την αποκατάσταση της πόρτας που είχε σπάσει. Όλα τα προαναφερθέντα σημειώνεται στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή.
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/afantou_entasi/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ggeorgio@tenet.gr
ggeorgio@tenet.gr
10 years ago

MAOY MAOY STA AFANTOY !!!

ialusos city!
ialusos city!
10 years ago

ena matso zwa kai apolitistoi!i ntropi tou nisiou mas…….

Κώστας
Κώστας
10 years ago

Συχχαματα είστε και τίποτα άλλο!

AERA
AERA
10 years ago

[quote name=”ialusos city!”]ena matso zwa kai apolitistoi!i ntropi tou nisiou mas…….[/quote]
roufa to aygo sou esy apo ti rodo teleiomene pou tha miliseis gia politismo misthofore tou nekrothafti..LEFTA YPARXOUN asxetoi na ta petaei o nekrothaftis………..olous tha sas thapsei reeeeeeeeeeee

Voskos
Voskos
10 years ago

πειτε μου τωρα με τετοια διοικηση τι περιμενετε ?
παντως η ΕΠΣΔ καλα κανει και δεν τους αποβαλει! που θα παει θα βρεθει καποιος μαγκας και θα τους στειλει στο νοσοκομειο!

ΜΠΑΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΠΑΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
10 years ago

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΘΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α !ΚΑΤΗΓΙΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β!ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ !ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!!!

mode
mode
10 years ago

[quote name=”ΜΠΑΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ”]ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΘΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α !ΚΑΤΗΓΙΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β!ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ !ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!!![/quote]
Καλημέρα Μιχάλη. Τις βαθμολογίες μπορείς να τις δεις εδώ.
http://www.news12.gr/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=74&Itemid=421
Sto menu βαθμολογίες, μπορείς να βρεις ότι ακριβώς χρειάζεσαι. Να είσαι καλά

XARIS ZERVOS
XARIS ZERVOS
10 years ago

Η ΕΠΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΒΑΛΗ ΛΙΓΗ ΤΑΞΗ