Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τους …σκότωσε ο …πρώην!

Τους …σκότωσε ο …πρώην!

0
aspida kolossos
Dodekanisos

Δήμιος της προηγούμενης του ομάδας, του Κολοσσού Κάστρου αποδείχθηκε ο Ίκαρος Τριπολίτης! Πέτυχε δυο γκολ και οδήγησε την Ασπίδα Σαλάκου σε νίκη με 2 – 0 εντός έδρας, χαρίζοντας έτσι στους «κιτρινόμαυρους» ένα σπουδαίο ακόμα «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Ο δυναμικός επιθετικός των Σαλακενών κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στο 70’ και στο 90’ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του. Μετά από αντεπίθεση, πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ και με ένα πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0. Σημειώνεται ότι η ομάδα της Παλιάς Πόλης έπαιξε με αρκετές ελλείψεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά και πολύ πάθος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς και «βοηθοί» του ήταν οι Τσέτσος και Μοσχάτος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος (71’ Καρακώστας), Τριανταφύλλου, Γιουτζεσόι, Καραβόλιας, Λαγός, Καρασάββας, Λαθούρης, Μάχλης, Τριπολίτης, Σεβδαλής (85’ Παπαχριστοδούλου)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Σαββίδης, Αλαφάκης, Έλληνας, Κοσμάς, Χατζησάββας, Μαννάκης (71’ Ρούφας), Μέντος, Μπανγκουράς, Βαρέλης, Γιαννουκάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments