Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άλλος ένας πολύτιμος βαθμός

Άλλος ένας πολύτιμος βαθμός

0
evagoras asteras
Dodekanisos

Χωρίς νικητή αλλά ούτε και γκολ (0-0), έληξε η συνάντηση ανάμεσα στον Ευαγόρα και τον Αστέρα Παστίδας σε παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Ο αγώνας δύσκολα έφτασε ακόμα και στα μέτρια επίπεδα από ποιοτικής άποψης, καθώς οι αντίπαλοι έδωσαν βάρος στην αμυντική τους λειτουργία προσέχοντας να μην δεχτούν γκολ κάτι που επηρέασε τους επιθετικούς τους προσανατολισμούς. Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής ήταν το παιχνίδι στα πρώτα 45 λεπτά να είναι «φτωχό» στην δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων στις αντίπαλες εστίες. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε διαφορετικά, με τις ομάδες να δίνουν ρυθμό στο παιχνίδι. Αυτό όμως κράτησε μόνο δεκαπέντε λεπτά, αφού στην συνέχεια δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση για να φτάσουν στο γκολ. Ο χρόνος κυλούσε και καμία ομάδα δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος και λογικά το ισόπαλο αποτέλεσμα, κρίθηκε δίκαιο.
Διαιτησία: Φιλιππάκου- Διακοφιλιππής- Λάζος
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Νικολέττος, Κυπριώτης, Τσιώνης, Τσίπα, Προσμίτης, Γκαμαλέτσος, Τσιτσίρης, Τσομάνι, Χατζηνικόλας, Πολυχρόνης(86΄ Χατζηδημήτρης), Καμπουράκης(54΄Κακολύρης)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Καϊκας, Καρύδης, Ζερβός, Χαριτάκης, Καλαϊτζίδης(77΄ Καρδούλιας), Αυγενικού(65΄Εμίρογλου), Καλαγρής, Κονόμι(58΄Λιαμής), Καραγιάννης, Πάπα, Λενιού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments