Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με τους καινούργιους ο Διαγόρας

Με τους καινούργιους ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Με την παρουσία των Στάθη Προβατίδη, Γιάννη Καρπαθάκη και Νίκου Μπαμπανιώτη συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Διαγόρα ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανέρυθροι” μια μέρα μετά το νικηφόρο 3-0 επί του Ιάλυσου, επέστρεψαν στις προπονήσεις, μπαίνοντας σιγά σιγά σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Το θετικό για την ομάδα του Νίκου Παντέλη είναι το γεγονός πως ο “γηραιός” θα εκτίσει το ρεπό του την πρώτη αγωνιστική. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο νέος τεχνικός της ομάδας θα έχει μια εβδομάδα επιπλέον ώστε να δουλέψει με τους νέους του παίκτες.

Όσον αφορά την σημερινή προπόνηση, αυτή πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο. Οι παίκτες του Διαγόρα μοιράστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα γκρουπ αποτελούταν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο χτεσινό φιλικό και το άλλο από τους παίκτες οι οποίοι είτε δεν αγωνίστηκαν έιτε πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής. Από την σημερινή προπόνηση απουσίασε ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Τσαγκάρης ο οποίος αποκόμισε δύο ράμματα από την χθεσινή αναμέτρηση και θα παραμέινει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί και πάλι στο βοηθητικό γήπεδο.

Στα μετεγγραφικά οι “κυανέρυθροι” συνεχίζουν την προσπάθεια απόκτησης ικανών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν τον Διαγόρα να πετύχει τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα.

Φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments