Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Το προφίλ του Πανασπροπυργιακού

Το προφίλ του Πανασπροπυργιακού

0
Dodekanisos

Το News12.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του πρώτου αντιπάλου του Α.Σ Ρόδος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 Πανασπροπυργιακός

Ο Πανασπροπυργιακός είναι μια ομάδα η οποία εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής. Προήλθε από την συνένωση των ομάδων του Ασπροπύργου και του Α.Ο Δόξα Ασπροπύργου το 1995. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής έχει συμμετάσχει αρκετές φορές στα πρωταθλήματα της Δ’ αλλά και της Γ’ Εθνικής, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ, το οποίο και κατέκτησε την περσινή σεζόν.

Ίδρυση:1995

Προπονητής: Νίκος Μεσολλόγης

Χρώμα φανέλας: Μπλέ – Μαύρο- Λευκό

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου

Προπονητής:

Προπονητής του Πανασπροπυργιακού είναι ο 46χρονος (9-10-1971) Νίκος Μεσολλόγης. Ο τεχνικός της ομάδας αφίχθηκε φέτος στον σύλλογο, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια προπονούσε την ομάδα του ΑΟ Λουτρακίου, με την οποία μέτρησε αρκετές διακρίσεις.

Παίκτη κλειδί:

H oμάδα του Πανασπροπυργιακού διαθέτει στο ρόστερ της τον πολύπειρο αμυντικό Άκη Στρατάκη. Ο παίκτης, ο οποίος είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό του νησιού, από το πέρασμα του από τον Διαγόρα Ρόδου θα ενισχύσει με την εμπειρία του την προσπάθεια της ομάδας από την Δυτική Αττική. Εκτός από τον Διαγόρα, ο Στρατάκης έχει αγωνιστεί στην Κηφισιά, στον Αστέρα Τρίπολης, τον Εθνικό Πειραιώς, στον Μανδραϊκό, στον Ηλυσιακό, στον Ελπιδοφόρο αλλά και στον Βύζαντα Μεγάρων.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments