Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τουρνουά «Παναγιώτης Βακόνδιος»

Τουρνουά «Παναγιώτης Βακόνδιος»

0
volei_manolis_potsos
Dodekanisos

Ο ΓΣ Διαγόρας σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου διοργανώνει την Κυριακή 25 Μαρτίου τουρνουά βόλεϊ στη μνήμη του Παναγιώτη Βακόντιου.  Στο κλειστό γήπεδο του Διαγόρα, όπως κάθε χρόνο, θα συγκεντρωθούν οι συναθλητές, οι αθλητές και οι φίλοι του ανθρώπου που με τη δουλειά και τις γνώσεις του τόσα πολλά έχει προσφέρει στο ροδίτικο βόλεϊ. Στους αγώνες που θα αρχίσουν στις 17:30 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι το επιθυμούν. Θα προηγηθούν οι αγώνες μεταξύ παλαίμαχων αθλητών και αθλητριών και θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που θα δηλώσουν εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες. Στο τουρνουά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως  την έναρξή του ομάδες ανδρών, γυναικών ή και μικτές.
β) Τουρνουά Μινι Βόλεϊ (3×3) – Αγωνιστικό επίπεδο Β΄
Η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου διοργανώνει, με τη συνεργασία του ΓΣ Διαγόρας, την Κυριακή 25 Μαρτίου στο κλειστό Γήπεδο του Διαγόρα τουρνουά Μίνι Βόλεϊ (3×3). Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 2:30μμ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από 1.1.2002 μέχρι 31.12.2003(αγωνιστικό επίπεδο Β΄).
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο e-mail της ΤΕ (tedeope@gmail.com)ή τηλεφωνικά στα τηλ.: 6937750523 & 6946657001.
(λεπτομέρειες στο http://www.12volley.gr)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments