Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τουρνουά κορασίδων στη Νάξο (pics)

Τουρνουά κορασίδων στη Νάξο (pics)

0
20150711 kNaxosTelchinis 12
Dodekanisos

Το περασμένο σαββατοκύριακο (11-12 Ιουλίου) οι ομάδες κορασίδων της Τελχινίδας και του Πανναξιακού ΑΟΝ έδωσαν τρεις αγώνες στο πλαίσιο των “Αγώνων Φιλίας” που διοργανώθηκαν στο όμορφο νησί της Νάξου από την τοπική ομάδα και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Στην αποστολή της Τελχινίδας συμμετείχαν οι αθλήτριες: Νικολέτα Αμορανίτη, Κωνσταντίνα Λορέτζου, Ελεάννα Κωσταντάκη, Ειρήνη Γεράκη, Ανθή Γκίκα, Φαμπιόλα Τερζιού, Έλντα Μεχμέτι, Ζέτα Παπαδοπούλου, Αλεξία Αργυράκη, Αναστασία Ιωαννίδη, Ραφαηλία Κουφομανώλη και Βάλια Παρασκευά, ο προπονητής Μιχάλης Τσιμισίρης και η συνοδός Φιλιώ Γκοτζαγεωργίου.
Το πρώτο ματς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (11/7), το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου με τις ροδίτισσες να επικρατούν με 2-3 σετ (18 – 25, 25-18, 14-25, 27-25 και 13-15). Στον αγώνα, που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, τα κορίτσια του Μιχάλη Τσιμισίρη έκαναν μια εκπληκτική εμφάνιση και παίζοντας πολύ καλή άμυνα κατάφεραν να επικρατήσουν στις λεπτομέρειες στο τάι μπρέικ.
Το πρωί τις Κυριακής (11ππ) πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων με νικητή, αυτήν την φορά, την ομάδα της Νάξου με 3-0 σετ (25-11, 25-13, 25-16. π
Στον τελευταίο αγώνα, το βράδυ της Κυριακής, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Μαργαρίτη, οι μικρές της Τελχινίδας αν και ηττήθηκαν με 3-1 σετ (25-17, 25-20, 9-25, 27-17) έκαναν άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ.
Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στις αθλήτριες και των δύο συλλόγων και όλοι έδωσαν την υπόσχεση να πραγματοποιηθεί ανάλογο τουρνουά στη Ρόδο.
Με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ αγωνίσθηκαν οι Αναγνώστου Ελ., Αναγνώστου Β., Βαλληνδρά, Παντελιά, Μαυρομμάτη, Ζαζάνη, Γεροντή, Κατερίνη, Κατσάνη, Ρώτα, Βασιλάκη, Βόμβα. Κατσούλη, Σφακιανάκη, Φρατζέσκου, Κυριακού, Πρωτονοταρίου, Βαθρακοκοίλη ενώ προπονητής ήταν ο Γιάννης Φραγκίσκος.
Ενθουσιασμένες, οι αθλήτριες της Τελχινίδας επέστρεψαν τη Δευτέρα στη Ρόδο με τις καλύτερες εντυπώσεις σ΄ ότι αφορά το αγωνιστικό τομέα αλλά και τη ζεστή φιλοξενία που έτυχαν.
Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Μαργαρίτη, τον πρόεδρο του Πανναξιακού κ. Γιώργο Γιαννάκη, τον έφορο κ. Ιωάννη Ρούσσο, την κα Κατερίνα Σιδέρη, τον κ. Ιωάννη Φραγκίσκο (προπονητή Τμήματος Κορασίδων Πανναξιακού) και ιδιαίτερα τον κ. Μανώλη Κατσούλη για τη φιλοξενία και την άρτια οργάνωση των αγώνων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του ξενοδοχείου Μπαρμπούνι στην Χώρα Νάξου και των εστιατορίων Παράδεισος, Μελτέμι και Irini’s για τη φροντίδα και το άψογο σέρβις.
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/volei/telxinida_naxos] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments