Αρχική Αθλητικά νέα Τουρνουά για μπόμπιρες από τον Φοίβο

Τουρνουά για μπόμπιρες από τον Φοίβο

0
Dodekanisos

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Φοίβου, θα διοργανώσει ποδοσφαιρικό τουρνουά τριήμερης διάρκειας στο γήπεδο Κρεμαστής την Μεγάλη Εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, οι μπόμπιρες του ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν  την Μ. Δευτέρα την Μ.Τρίτη και την Μ. Τετάρτη. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ομάδες στις κατηγορίες μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό.

Την πρώτη μέρα στο γήπεδο θα βρεθούν μπαμπίνι και προτζούνιορ, την δεύτερη μέρα τζούνιορ και την τρίτη οι προπαίδες. Οι ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να τηλεφωνούν στον αριθμό 2241094658 κάθε μέρα το απόγευμα 5-8 και μέχρι τις 27 Μαρτίου.

Οι φίλαθλοι και οι φίλοι του ποδοσφαίρου, μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες αυθεντικού ποδοσφαίρου από τα μικρά παιδιά, τα οποία σε πάρα πολλές περιπτώσεις διδάσκουν ποδόσφαιρο και όχι μπάλα.

Βέβαια, θα πρέπει και οι προπονητές να σταθούν στο ύψος τους, να μην φανατίζουν τα μικρά παιδιά για την νίκη και να τα αφήνουν να κάνουν εκείνο που ξέρουν, χωρίς φωνές και προτροπές που δεν διέπουν τους κανόνες διαπαιδαγώγησης τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments