Αρχική Αθλητικά νέα Φωνή διαμαρτυρίας από τον Κολοσσός

Φωνή διαμαρτυρίας από τον Κολοσσός

0
Dodekanisos

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ διαμαρτύρεται για πρώτη φορά, σε ότι έχει σχέση με την αντιμετώπιση της ομάδας στο πρωτάθλημα από την διαιτησία.

Έχουμε δει πάρα πολλά φάλτσα σφυρίγματα στο «ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ»  αλλά και εκτός έδρας. Κάποιες φορές φτάσαμε  στο σημείο να αναρωτιόμαστε, γιατί τέτοιο εχθρικό προφίλ από τους άρχοντες του αγώνα σε βάρος της ομάδας μας., επειδή η έδρα και οι φίλαθλοι μας λειτουργούν άψογα απέναντι τους?

Πολύ σωστά, η διοίκηση των «θαλασσί» παίρνει θέση για την στάση των διαιτητών, τεκμηριωμένα, και στέλνει το δικό της μήνυμα προς τα αρμόδια όργανα με την παρακάτω επιστολή.

«Έπειτα από σκέψη και ωριμότητα και αφού είδαμε επανειλημμένα το βίντεο του αγώνα με το Λαύριο, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αδικηθήκαμε κατάφορα από τους διαιτητές, καθώς εντοπίσαμε τουλάχιστον 25 λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και μη.

Όπως είναι γνωστό, η ΚΑΕ Κολοσσός, βρίσκεται στο χώρο πολλά χρόνια με οικονομική συνέπεια από τους τοπικούς παράγοντες, μερικοί απ’ τους οποίους, ασχολούνται με το μπάσκετ τουλάχιστον τα τελευταία 40 χρόνια, χωρίς να έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον οποιοδήποτε να καταφερθεί εναντίον τους.

Σας γνωρίζουμε ότι η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη ειδικά, όταν σε αγώνα που καθορίζεται ο στόχος της ομάδας υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση.

Θέτουμε την ΚΕΔ προ των ευθυνών της και της εφιστούμε την προσοχή, καθώς παρατηρείται αύξηση των παραπόνων για διαιτησία από όλο και περισσότερες ομάδες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments