Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Του έφθανε ένα γκολ! (pics)

Του έφθανε ένα γκολ! (pics)

0
DSC09204
Dodekanisos

Ένα γκολ που σημείωσε ο Λουκίσσας μόλις στο 4’, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη (με 1 – 0) στον Ορφέα στο παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων κόντρα στον Εθνικό Αρχίπολης. Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα αντίπαλη καρέ και να πάρουν τελικά το «τρίποντο», απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπόρεσε να πείσει με την απόδοση της ότι άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι αυτό. Ο αγώνας «σημαδεύτηκε» από το πολύ έντονο κρύο αλλά και τον δυνατό άνεμο που έπνεε και που κανένας δεν μπόρεσε να τον εκμεταλλευτεί. Ούτε ο Ορφέας που στο πρώτο ημίχρονο τον είχε μαζί του (αλλά εκτός από το γκολ που έβαλε δεν έκανε κάτι άλλο επιθετικά), ούτε και ο Εθνικός που είχε όλη την επανάληψη για να κάνει κάτι, αλλά δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει ούτε σουτ. Στο διάστημα μάλιστα αυτό, ο Ορφέας ήταν η ομάδα που είχε τις φάσεις (με κόντρα στον άνεμο) και θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να «καθαρίσει» το παιχνίδι.
Το γκολ
Μόλις στο 4’ ο Στεργιόπουλος σέντραρε από τα αριστερά και ο Λουκίσσας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και αφού κοντρόλαρε από το δεύτερο δοκάρι, με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0
Οι κυριότερες φάσεις
Στο 35’ μετά από εκτέλεσε φάουλ, ο Μαυριός έκανε την κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 53’ μετά από λάθος της άμυνας του Εθνικού, ο Διακοηλίας πήρε τη μπάλα, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον ξεχασμένο Στεργιόπουλο ο οποίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ)
Στο 73’ μετά από ωραία προωθημένη μπαλιά, ο Στεργιόπουλος και πάλι πρόλαβε τους αμυνόμενους βγαίνοντας απέναντι από τον τερματοφύλακα. Έκανε δυο προσποιήσεις και πλάσαρε αλλά ο Καρπαθάκης κατάφερε να αποκρούσει κρατώντας το σκορ στα επίπεδα του 1 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Μοσχάτος, Κόκκαλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Τσικούρης, Διακοηλίας (93’ Μόσχου), Μπουμπουλάκης, Λουκίσσας, Ντουμάζιος, Τσιριγώτης (71΄ Κλημαντής), Κούτσι, Γεωργιάδης, Στεργιόπουλος, Παπανικολάου (82’ Τοπκάρας)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καρπαθάκης, Μπαρμπαντώνης, Γιαννιού, Μπέρδης (82’ Μανέττας), Μπόσινας, Χατζηνικόλας, Μαυριός, Κρεκούκιας, Μπεγκάσι, Κουφός, Αλευρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/b_katigoria/orfeas_ethnikos] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments