Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δύσκολη νίκη για τα «ελάφια»

Δύσκολη νίκη για τα «ελάφια»

0
rodos kleovoulos
Dodekanisos

Το γκολ του Ευγενικού στο 62΄ λύτρωσε τα «ελάφια» από το άγχος, παρά το γεγονός ότι χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες νωρίτερα για να ανοίξουν το σκορ και να φτάσουν πιο εύκολα στην νίκη(1-0). Το παιχνίδι ποιοτικά δεν ήταν και τόσο καλό καθώς ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να δώσουν κάτι παραπάνω από εκείνο που μπορούσαν. Η Ρόδος με ευνοϊκό τον αέρα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή και ζήτησε το γρήγορο γκολ, όμως στην τελική προσπάθεια δεν έβγαινε εκείνο που ήθελε αλλά και η παρουσία του Χρυσανθή κάτω από τα δοκάρια ήταν η δεύτερη αιτία που το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς να ανοίξει το σκορ. Ο Κλεόβουλος με καλή αμυντική λειτουργία, όπου δέσποζε η παρουσία του Λάκη Κακλαμάνου, προσπάθησε να βγει μπροστά με οργανωμένες επιθέσεις και κάποιες στιγμές έκανε τους γηπεδούχους να καρδιοχτυπήσουν. Στο δεύτερο μέρος η Ρόδος με την είσοδο του Δελαπόρτα βελτίωσε κι άλλο την εικόνα της και στο 62΄ λύθηκε ο «γόρδιος δεσμός» των φιλοξενούμενων με τον Ευγενικό να βρίσκει το στόχο και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0. Η πρώτη καλή στιγμή για την Ρόδο ήταν στο 9΄ όταν ο Ιμεραλιλάϊ έκανε την σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Ευγενικό και ο Κωστάκης έδιωξε τον κίνδυνο. Στο 14΄το σουτ που επιχείρησε ο Γαϊτάνος λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 28΄ο Καντιμοίρης έκανε από τα δεξιά το γύρισμα με συρτή πάσα, όμως ο Χρυσανθής με έξοδο μπλόκαρε την μπάλα. Στο 30΄το σουτ του Παυλίδη από καλή θέση μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Κλεόβουλου. Στο 33΄ο Τζιβίλογλου έβγαλε την σέντρα από αριστερά. Πρώτη κεφαλιά του Γκάϊδα, δεύτερη από τον Καλημέρη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο. Στο 40΄πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Αμανατίδη που έφτασε στην μικρή περιοχή και σούταρε αλλά απέκρουσε ο Χρυσανθής. Δεύτερο σουτ από τον Παυλίδη έδιωξε με τάκλιν ο Κωστάκης. Στο 62΄ο Αμανατίδης έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Ευγενικό που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα , 1-0. Στο 48΄ σέντρα του Αξιώτη, κεφαλιά-πάσα του Ευγενικού για τον Αμανατίδη που σούταρε αμέσως αλλά άουτ. Στο 61΄ σουτ του Παυλίδη από το ύψος της περιοχής, λίγο πάνω από το οριζόντιο. Στο 65΄ ο Παπαοικονόμου έβγαλε την σέντρα, έπεσε ο ΙμεραλιλάΊ και έδιωξε μπροστά από τον Αλέκο Κακλαμάνο που περίμενε την μπάλα. Στο 75΄ο Δελαπόρτας έβγαλε για τον Παυλίδη, εκείνος έκανε την συρτή σέντρα από αριστερά, όμως ο Καντιμοίρης μόνος του στο δεύτερο δοκάρι σούταρε και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 81΄ο Γαϊτάνος από εκτέλεση φάουλ έστρωσε την μπάλα στον Παπαοικονόμου που έβγαλε την σέντρα. Οι αμυντικοί έδιωξαν προσωρινά και ο Αλέκος Κακλαμάνος από την μικρή περιοχή έκανε το γυριστό σουτ, όμως ο Ράτζα ενστικτωδώς απέκρουσε. Στο 85΄το σουτ του Παυλίδη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 89΄Ο Παπαοικονόμου έβγαλε την σέντρα, σουτ του Διάκουλα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ.
Διαιτησία Καραγιάννης – Λάζος – Μπέκας.
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Ιμεραλιλάϊ, Καντιμοίρης, Γκάϊδας, Καλημέρης, Τζιβίλογλου, Μπιγκό (54΄Δελαπόρτας), Αξιώτης, Παυλίδης(91΄Καμπούρης), Ευγενικός, Αμανατίδης (82΄Αρχοντούλης)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Λάκης Κακλαμάνος, Κωστάκης, Νικηταράς, Γαϊτάνος (86΄Κολιάδης), Αναστασιάδης, Κολιοκώστας (75΄Σαλιμάϊ), Ανδρεόπουλος (83΄Διάκουλας), Κουκουτσέλας, Παπαοικονόμου, Αλέκος Κακλαμάνος

Ηλίας Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments