Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Τοπικό μπάσκετ: Μόνος του κόντρα στο Ροδίων Άθλησις

Τοπικό μπάσκετ: Μόνος του κόντρα στο Ροδίων Άθλησις

0
Dodekanisos

Ακόμη μια εξαιρετικότατη εμφάνιση(από τις πάρα πολλές), πραγματοποίησε ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου στον, αγώνα της Γαλάζιας Ακαδημίας με το Ροδίων Άθλησις. Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου της Ά κατηγορίας, στον όμιλο Ρόδου.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα με 85-61, όντας καλύτεροι και πληρέστεροι από τους αντιπάλους τους.
Αντίθετα, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με απουσίες και παρά τις εξαιρετικές προσπάθειες του Χατζηγεωργίου και τον βομβαρδισμό του καλαθιού των αντιπάλων με 29(5) πόντους, η Γαλάζια Ακαδημία ηττήθηκε. Με τον ρυθμό που εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο Χατζηγεωργίου ήταν μόνος του κόντρα στο Ροδίων Άθλησις, κάτι που διαπιστώθηκε από όλους όσους παρακολούθησαν την συνάντηση.

Η νίκη του Ροδίων Άθλησις επί της Γαλάζιας Ακαδημίας, δίκαιη και βέβαια έχει την δική της αξία, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αντίπαλος.
Τα δεκάλεπτα ήταν 17-19, 27-409(ημ.), 42-71, 61-85.
Διαιτησία Τσατταλιού – Αντωνίου

ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Βλαχοδήμος): Χατζηγεωργίου 29(5), Ματσαμάς 7(1), Χατζηαντωνιάδης, Βιτζηλαίος 9(2), Ρουμπίνης 3(1), Παζαϊτης, Παστήρας 5(1), Ράπτης, Βόλας 8, Παπαδόπουλος
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ(Χατζηφούντας): Bακιρτζής 2, Ξυπολιτάς, Ντογκούς 2, Καϊζερλή 9(1), Λεριάς 8(2), Συμιακός 21(2), Μαρκουλής 11(1), Βασιλάκης 2, Μουστάκας 7, Κούρος 21. Μαυρογένης, Περίδης 2

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments