Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τον… σκότωσε στην εκπνοή!

Τον… σκότωσε στην εκπνοή!

0
pastida panigirismos
Dodekanisos

Ακόμα μια ήττα για τον Αστέρα Μασσάρων (1-0 από τον Αστέρα Π.) η οποία αυτή τη φορά τον άφησε μόνο του στον… πάτο της βαθμολογίας.

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Λολάκης στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας Π. νίκησε με 1-0 στον Αστέρα Μ., αφήνοντάς τον μόνο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή της αναμέτρησης δημιουργώντας μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες μπροστά από τον πολύ καλό σήμερα Καραγιάννη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν την περισσότερη κρατώντας το μηδεν στην άμυνα μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τους Παστιδενούς να πατάνε καλύτερα και να απειλούν περισσότερες φορές τα αντίπαλα καρέ. Όσο περνούσε η ώρα η πίεση γινόταν πιο ασφικτική με τον Καραγιάννη να αποσωβεί πολλές φορές την εστία του από βέβαιο κίνδυνο. Τελικά ο Λολάκης στο 92΄ πέτυχε το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του που εν τέλει τους χάρισε και τη νίκη.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μαυριού στο 60΄ και του Κιλασίν Ερτζάν στο 93΄ (και οι δύο με δεύτερη κίτρινη).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Βασιλείου, Σταυρούλιας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ Ρ., Φελεσάκης, Καρύδης (82΄ Αποστολάτος), Χαριτάκης, Κυπριώτης (71΄ Πολυχρόνης), Μπάρδης, Στεργιόπουλος, Ισκάς, Καλαγρής, Λολάκης, Πάπα

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Καραγιάννης, Μαυριός, Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Ε., Μπαϊρακτάρης, Κώστας, Καλοπήτας, Στογιανόφσκι (72΄ Κιλασίν Χ.), Λούππος (46΄ Χατζημανώλης Μ., 82΄ λ.τρ. Δημητριάδης), Πλαγγέντης, Μίρτσεφ

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments