Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τον ισοπέδωσε και ανέβηκε κορυφή

Τον ισοπέδωσε και ανέβηκε κορυφή

0
Dodekanisos

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο ‘Αρης Αρχαγγέλου επικράτησε με το ευρύ 5-1 του Φοίβου Κρεμαστής και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολόγιας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια επικράτησαν του αντιπάλου τους. Οι παίκτες του Στάθη Φαρμακίδη ήλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, κράτησαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν πολλά ρήγματα στην άμυνα του Φοίβου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη, καθώς μόλις στο 8′ ο Κοντόγιαννος με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Κοντόγιαννο. Συγκεκριμένα στο 20′ ο έμπειρος μέσος του Άρη έκανε το σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα πόδια των αμυντικών, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κεφάλα για το 2-0. Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 34′ ο Κρεκούκιας απέφυγε τον Σωκράτη Ορφανίδη, μπήκε στην περιοχή όπου και ανατράπηκε από τον Κεφάλα. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Αντωνάς υπέδειξε την παράβαση. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Χατζηλιόντας, ο οποίος νίκησε τον Κεφάλα για το 3-0. Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο. Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 49′ μετά από κάθετη πάσα του Αξιώτη, ο Κρεκούκιας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ νίκησε τον Κεφάλα ανεβάζοντας τον δέικτη του σκορ στο 4-0. Στο 69′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και πέμπτο τέρμα με σκόρερ τον Μπαϊρακτάρη, έπειτα από σέντρα του Κρεκούκια. Το μόνο που κατάφερε ο Φοίβος, ήταν να μειώσει σε 5-1 στο 78′ με κοντινό πλασέ του Στεφανίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χατζησάββα. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Άρης πανηγύρισε μια τεράστια νίκη που του δίνει το δικαίωμα να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αντωνάς με βοηθούς τους κ. Καλκαβούρα και Μοσχάτο.

Συνθέσεις:

AΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Καραγιάννης, Πομπού, Τσελεπίδης, Ζαρκαδούλας, Γκίκας, Κοντόγιαννος, Αξιώτης (50′ Γιαννιού), Κρεκούκιας (76′ Σακελλάρης), Μπαϊρακτάρης (75′ Θοδώρη), Χατζηλιόντας (87′ Μπαρμπαντώνης), Μάλλιος.

ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Ορφανίδης Σ, Χατζησάββας, Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Φωτεινής (46′ Ταφάνι), Τζιβίλογλου, Ορφανίδης  (46′ Καλημέρης), Γκινής, Μόσχος, Στεφανίδης (80′ Καραγεωργίου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments