Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Χρυσός” βαθμός για την Κατταβιά στο 92′

“Χρυσός” βαθμός για την Κατταβιά στο 92′

0
Dodekanisos

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που έγινε στην Αντιμάχεια, ανάμεσα σε  ΔΙΑ και Κατταβιά, οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τελικό σκορ 2-2.  Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.

Στο 5’  οι φιλοξενούμενοι  πήραν  το προβάδισμα στο σκορ,έχοντας μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι.  Ο Σιέχ εκτέλεσε κόρνερ , ο Μήτρου σούταρε και η μπάλα χτύπησε στον Χατζησουλεϊμάν  που απομάκρυνε με το χέρι, αλλά ήταν μέσα από την γραμμή(1-0).  Στο 10’ οι γηπεδούχοι απάντησαν ,όταν μετά από εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Χατζησουλεϊμάν  , η μπάλα κατέληξε αριστερά του Παπαβεργή για το 1-1.  Ήταν στο 66’ όταν ο Μπεκιρλάρι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του,  κάνοντας το 2-1.  Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 92’ ο Πάπα, όταν με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με πολλά προβλήματα η διαιτησία του Παρχαρίδη για την αλλαγή απόφασης στη φάση που έγινε στο 5’.Στην αρχή έδειξε πέναλντι και μετά από διαβουλεύσεις με τον Παγώνη,έδειξε σέντρα.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Ζιώγας,  Δημόπουλος,  Δουλγέκος,  Πανόπουλος (68’ Ιωαννίδης), Μπεκιρλάρι,  Δρόσος (73’ Γκεστένια),  Μαργαρίτης (85’ Καράλιαμης), Χατζησουλεϊμάν (65’ λ.τ. Συνεσίου), Χατζηφούντας, Βλαντιμίροφ.

ΚΑΤΤΑΒΙΑ: Παπαβεργής, Αυγέρης (46’ Κιλασίν Κ.,), Μαριεττάκης, Σιέχ  (94’ Δημητριάδης), Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Κούτσι, Στεφανάκης, Πάπα, Μήτρου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments