Το χάρηκαν όλοι

0
25
Ήσαν όλοι στον μικρό τελικό του μπάσκετ και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου Τα παιδιά του Γιάννη Τσακίρη έκαναν το καθήκον τους σε όλη την διάρκεια των αγώνων και συγκέντρωσαν τα εγκωμιαστικά σχόλια των ανθρώπων του αθλήματος οι οποίοι αναγνώρισαν την ανωτερότητα τους σε όλα τα παιχνίδια.
Δυστυχώς υπήρχε η πικρία από το γεγονός πώς η ανωτερότητα δεν οδήγησε στο χρυσό μετάλλιο.
Στο MEDINA λοιπόν βρέθηκε ο αρχηγός αποστολής Τάκης Μιχαηλίδης , ο τημ μάνατζερ Γιάννης Μαστορίδης , η ομάδα βόλεϊ των γυναικών με τους Νίκο Τσιντομηνά και Μανώλη Χατζημανώλη οι ιστιοπλόοι , οι παίκτες του πίνγκ πόνγκ ενώ το χαρακτηριστικό του αγώνα όταν στην αρχή του ματς η Ροδίτικη ομάδα ξέφυγε μπροστά κατά 12 πόντους άρχισαν να φεύγουν από το γήπεδο για να έρθουν στην συνέχεια στον Ισπανικό εμφύλιο τον τελικό των γυναικών (Γιβραλτάρ-Μινόρκα) και να υποστηρίξουν την ομάδα τους.
Στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την Ελληνική ομάδα με τον τεχνικό της Γιάννη Τσακίρη να λέει σχετικά:
«Συγχαρητήρια σε όλους όσους αποτελούν την ομάδα μπάσκετ. Συγχαρητήρια περισσότερο στους παίκτες για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Δεν θέλω να αναφερθώ στους λόγους που δεν βρισκόμαστε στον τελικό. Αλλά πιστεύω πώς αξίζαμε ακόμα και την πρώτη θέση. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της αποστολής της Ρόδου για την υποστήριξη τους, και εμείς πλέον θα κοιτάξουμε τα επόμενα Island Games.»

Isle of Wight: Νικήτας Κουσκούσης, Χρήστος Γρουίτσης, Γιώργος Κατσιδώνης