Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ «Το βόλεϊ ανέβηκε επίπεδο»

«Το βόλεϊ ανέβηκε επίπεδο»

10
tsintominas nikos
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του συλλόγου στα Τοπικά και Περιφερειακά πρωταθλήματα αλλά και γενικότερα για το επίπεδο του βόλεϊ στο νομό- μας, δηλώνει ο υπεύθυνος της Τελχινίδας Νίκος Τσιντομηνάς. Κάνοντας δηλώσεις, τόνισε τα εξής:
«Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα αλλά και οι τίτλοι που έχουν έρθει στον σύλλογο μας κάνουν να είμαστε ικανοποιημένοι. Οι γυναίκες έχουν πάρει το κύπελλο Αιγαίου και οι έφηβοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου, το κύπελλο Αιγαίου και αναδείχθηκαν πέμπτοι σε όλη την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα οι παίδες μας θέλουν άλλο ένα σετ για να κατακτήσουν τον τίτλο στα Δωδεκάνησα ενώ και οι κορασίδες παρά το ότι ηλικιακά είναι μικρότερες από τα κορίτσια των άλλων ομάδων, έχουν κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Αν σκεφτεί κανείς ότι όλα τα μικρά μας τμήματα κάνουν προπόνηση στο beach volley και καθόλου στη σάλα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι μιλάμε για ένα μικρό θαύμα».
Σε ερώτηση γενικότερα για το επίπεδο του βόλεϊ, απάντησε:
«Το επίπεδο είναι φανερό ότι έχει ανέβει. Στο πρωτάθλημα των ανδρών υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και ο τίτλος δεν κρίνεται μεταξύ δυο ομάδων. Και στις γυναίκες όμως το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Ακόμα και οι μικρές ηλικίες παίζουν πολύ καλύτερα. Υπάρχει μια Τοπική Επιτροπή που τρέχει αρκετά και ενδιαφέρεται για το άθλημα. Βγαίνει ένα σωστό πρόγραμμα και ενημερώνεται άμεσα και ο
κόσμος. Για τον λόγο αυτό τα γήπεδα δεν είναι άδεια. Υπάρχουν αρκετοί θεατές που παρακολουθούν τις αναμετρήσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
volleyman
volleyman
11 years ago

Υπάρχει μια Τοπική Επιτροπή που τρέχει αρκετά και ενδιαφέρεται για το άθλημα. Βγαίνει ένα σωστό πρόγραμμα και ενημερώνεται άμεσα και ο
κόσμος.
Για τον λόγο αυτό τα γήπεδα δεν είναι άδεια.

Τρεις προτάσεις για γέλια και για κλάματα…

beachman
beachman
11 years ago

ποιός είσαι αδερφέ μου; Ο Μοντάλι; Ολα κυλάνε μέλι γάλα δηλαδή στο Δωδεκανησιακό βόλεϊ…Για τόν συλλογο σου καλά τα λές ….Αλλά για τα υπόλοιπα…Εδω γελάνε…

volleyman
volleyman
11 years ago

Επειδή κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν τα σχόλιά μου, καλύτερα είναι να γίνω πιο σαφής:
Όταν γράφω για την δυσλειτουργία της Τοπικής Επιτροπής εννοώ ότι το ΔΣ κάνει συνεχώς λάθη μερικά από τα ποια σας αναφέρω:
Α. Δηλώνει στα φύλλα αγώνα τον πραγματικό αριθμό των αθλητών που μετακινούνται από Ρόδο στην Κω (και αντίθετα) και δεν υπερυπερτιμολογεί τα έξοδα μετακίνησης των ομάδων (μην αναφέρω τις βασιλόπιτες και τα μετάλλια) ώστε με το πλεόνασμα να καλύψει προσωπικές επιταγές του προεδρείου της.
(έχει και συνέχεια)

volleyman
volleyman
11 years ago

Β. Τολμάει να κάνει ολοκληρώνει πρωταθλήματα με συνολικό προϋπολογισμό 5-7 χιλιάδων ευρώ ενώ οι παλιότεροι, με λιγότερες ομάδες να αγωνίζονται δεν τελείωναν τα πρωταθλήματα και ας έπαιρναν ζεστά από την Ομοσπονδία 18.000 ή 24.000 ευρώ.
Γ. Στέλνει δελτία τύπου σε όλους ταυτόχρονα. Παλιότερα μετρούσαν το ενδιαφέρον του κοινού δημοσιεύοντας μία μέρα πριν την είδηση σε γνωστή – γνωστού – εφημερίδα.
Θέλετε και άλλα;
Υπάρχουν αποδείξεις για όλα τα παραπάνω και αν με ζορίσετε στο μεθεπόμενο σχόλιο μου θα πω και το όνομά μου…..

volley man
volley man
11 years ago

Τα σχόλια 3 και 4 χρήζουν, ιδιαίτερης παρακολούθησης, μιας και πλαστογραφήθηκαν ως “volleyman”.
Παρ’όλα αυτά, θα περιμένω το επόμενο σχόλιο…

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ
11 years ago

Διαβαζοντας ευλαβικα ολα τα παραπανω ομολογω οτι μπερδευτηκα με τον volleyman κλπ. Οτι θεωρειται παρανομο γιατι δεν καταγγελεται βρε παιδια;; η Τ.Ε. αλλωστε αποτελει δημοσιο οργανο και οποιοσδηποτε πολιτης ελεγχει την λειτουργια της. Οσο αφορα τωρα το σχολιο περι Μονταλι, θεωρω οτι οι συναδελφοι προπονητες πετοσφαιρισης κανουν οτι μπορουν αν και θα ηθελα ολοι οσοι ασχολουνται με το χωρο αυτο, να ειχαν περισσοτερο εξειδικευση και γνωσεις γιατι εχει αλλοιωθει κατα την δικη μου αποψη ο χαρακτηρισμος του κοουτς – προπονητη οπως αυτη αποδιδεται απο τους εκαστοτε ιθυνοντες.

petos cheimonettos
petos cheimonettos
11 years ago

Ρε VOLLEYMAN ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;

kik
kik
11 years ago

anti na perimeneis to epomeno sxolio giati den anafereis kati gia ayta poy grafontai???? mipws einai MEGALES alitheies toy palethontos?

volley man
volley man
11 years ago

Mιας και πλαστογραφήθηκαν σχόλια ως “volleyman” από εδώ και προς θα υπογράφω ως xokei man…

volleyman
volleyman
11 years ago

Σσσσσ! Μην τους ξυπνάτε…