Το τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει για τον Μαραθώνιο της Ρόδου

0
siriza logo

Ο Μαραθώνιος Ρόδου αποτέλεσε για δεκαετίες επιδίωξη και στόχο της δρομικής και στιβικής οικογένειας της Ρόδου. Πρωτοπόρος ο Λευτέρης Καστρουνής που δίπλα του πολλοί μυηθήκαν στην οργάνωση και συμμετοχή σε Μαραθώνιο. Ο Μαραθώνιος, η μεγαλύτερη διαδρομή των δρομικών ολυμπιακών αγωνισμάτων που καθιερώθηκε από την πρώτη κιόλας Ολυμπιάδα, εξακολουθεί να εμπνέει και να προσελκύει όλο και περισσότερούς δρομείς σε όλο τον κόσμο. Παρουσιάζει, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια τεράστια ανάπτυξη. Το νησί μας με τα φυσικά προτερήματα που το διακρίνουν προσφέρεται και μπορεί και πρέπει να καθιερώσει έναν από τους πολυπληθέστερους Μαραθωνίους της χώρας. Αξιοποιώντας εντατικά και συστηματικά τις διεθνείς σχέσεις και επικοινωνίες σύντομα μπορούμε να έχουμε ακόμα καλλίτερα και σημαντικά αποτελέσματα.
Συγχαίρουμε τους εμπνευστές και διοργανωτές της επιτυχίας αυτής για άλλη μια χρονιά. Συγχαρητήρια βέβαια σε όλους τους συμμετέχοντες με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και στο πλήθος των εθελοντών που στήριξαν την διοργάνωση και που χωρίς αυτούς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σημαντικά και μεγάλα γεγονότα.
Θεωρούμε ότι το νησί μας, στα πλαίσια του αθλητικού τουρισμού μπορεί να προωθήσει και να προσφέρει την δυνατότητα σε πολλούς αθλητές πολλών αθλημάτων να έρθουν και να προπονηθούν – προετοιμαστούν με ιδανικές συνθήκες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.