Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Το τελευταίο παιχνίδι…

Το τελευταίο παιχνίδι…

0
kolossos_osfp3
Dodekanisos
Του Γιάννη Αρφαρά

Ο Κολοσσός ηττήθηκε και δεύτερη φορά απο τον Ολυμπιακό,67-83 και ολοκλήρωσε και τυπικά την φετινή χρονιά.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Κολοσσό να κάνει πολλά λάθη στην επίθεση αλλά και να είναι ευάλωτος στην άμυνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έβρισκαν εύκολα διαδρόμους απέναντι στην ζώνη και δικαιολογημένα το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στους φιλοξενούμενους (9-26). Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες έπαιξαν πιο ελεύθερο μπάσκετ και το θέαμα ήταν καλύτερο. Λίγο πρίν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου Τεόντοσιτς και Γκόλεματς αντάλαξαν κάποια ΄΄γαλλικα΄΄ και δέχθηκαν απο μια τεχνική ποινή. Σε αυτό το δεκάλεπτο μπήκε στο παρκέ και ο Γιώργος Πρίντεζης που βοήθησε αρκετά την ομάδα του να προηγείται στο σκορ 45-61(20-21). Η τελευταία περίοδος έλειξε ισόπαλη 22-22 με τον νεαρό Αγγελάκο να κάνει το τελευταίο σούτ για φέτος, όμως η διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου καθόρισε και τον νικητή Ολυμπιακό με 67-83.
Πρώτος σκόρερ για τον Κολοσσό ο Στήβ Πάνος με 13 πόντους και τον ακολούθησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος  με 10. Για τους νικητές ο Μαυροκεφαλίδης ήταν ο κορυφαίος με 20 πόντους.
Τα δεκάλεπτα:9-26,25-40,45-61,67-83.
Πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή όταν πριν τη συνέντευξη τύπου ο αντιπρόεδρος του Κολοσσού κύριος Γιώργος Ματσαμάς . Αγκάλιασε και φίλησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αναγνωρίζοντας το έργο που αφήνει πίσω του ο νεαρός προπονητής. Ο προπονητής του Κολοσσού στις δηλώσεις του είπε πως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τους θαλασσί και πως είναι υπερήφανος για την ομάδα και ιδιαίτερα στάθηκε στον κ. Γιώργο Ματσαμά που ήταν κοντά στην ομάδα στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και εξέφρασε την εκτίμηση και τον σεβασμό για τη δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα του.

Ο Κολοσσός ηττήθηκε και δεύτερη φορά απο τον Ολυμπιακό,67-83 και ολοκλήρωσε και τυπικά την φετινή χρονιά.Το παιχνίδι μετά τις απαραίτητες αγκαλίτσες και τα φιλάκια ξεκίνησε με τον Κολοσσό να κάνει πολλά λάθη στην επίθεση αλλά και να είναι ευάλωτος στην άμυνα.Οι παίκτες του Ολυμπιακού έβρισκαν εύκολα διαδρόμους απέναντι στην ζώνη,και δικαιολογημένα το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στους φιλοξενούμενους 9-26.Το δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου παίζοντας καλύτερο μπάσκετ κατάφεραν και κέρδισαν 16-14 όχι όμως και στο σκορ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια -15 (25-40).Στην επανάληψη, και αφού το΄΄κλειστό΄΄παρέμενε ανοιχτό για τον κόσμο, όμως κόσμος δεν ερχόταν,οι δυο ομάδες έπαιξαν πιο ελεύθερο μπάσκετ και το θέαμα ήταν καλύτερο.Λίγο πρίν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου Τεόντοσιτς και Γκόλεματς αντάλαξαν κάποια ΄΄γαλλικα΄΄ και δέχθηκαν απο μια τεχνική ποινή.Σε αυτό το δεκάλεπτο μπήκε στο παρκέ και ο Γιώργος Πρίντεζης που βοήθησε αρκετά την ομάδα του να προηγείται στο σκορ 45-61(20-21).Η τελευταία περίοδος έλειξε ισόπαλη 22-22 με τον νεαρό Αγγελάκο να κάνει το τελευταίο σούτ για φέτος, όμως η διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου καθόρισε και τον νικητή Ολυμπιακό με 67-83.Πρώτος σκόρερ για τον Κολοσσό ο Στήβ Πάνος με 13 πόντους και τον ακολούθησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος  με 10.Για τους νικητές ο Μαυροκεφαλίδης ήταν ο κορυφαίος με 20 πόντους.Τα δεκάλεπτα:9-26,25-40,45-61,67-

83.Πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή όταν πριν τη συνέντευξη τύπου ο αντιπρόεδρος του Κολοσσού κύριος Γιώργος Ματσαμάς  αγκάλιασε και φίλησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αναγνωρίζοντας το έργο που αφήνει πίσω του ο νεαρός προπονητής.Ο προπονητής του Κολοσσού στις δηλώσεις του είπε πως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τους θαλασσί και πως είναι υπερήφανος για την ομάδα και ιδιαίτερα στάθηκε στον κ. Γιώργο Ματσαμά που ήταν κοντά στην ομάδα στις καλές και τις δύσκολες στιγμές.Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και εξέφρασε την εκτίμηση και τον σεβασμό για τη δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments