Το Run Greece πλησιάζει

0

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του δρομικού κινήματος και όχι μόνο, που σε περίπου σαράντα πέντε (45) μέρες από σήμερα θα διεξαχθεί, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο θεσμός του Run Greece στη πόλη της Ρόδου!!

Ένας αθλητικός θεσμός που διεξάγεται με μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία σε επτά (7) πόλεις επτά (7) αντίστοιχων Περιφερειών της χώρας σε δύο περιόδους ετησίως (άνοιξη, φθινόπωρο).
Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ ο Δήμος Ρόδου υποστηρίζει το θεσμό με τη διάθεση των χώρων, υποδομών και μέσων, ως οικοδεσπότης!
Φέτος, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να αναδείξει τον περιφερειακό χαρακτήρα της εκδήλωσης, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση στους κατοίκους και των υπολοίπων νησιών της Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, εκμεταλλευόμενη τις χορηγικές προσφορές των Ναυτιλιακών Εταιρειών (Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways). Παράλληλα, απευθύνθηκε σε ξενοδοχεία της πόλης, που προθυμοποιήθηκαν να συνεργαστούν, προσφέροντας εκπτωτικές τιμές φιλοξενίας σ’ αυτούς που θα αποφασίσουν να συνδυάσουν ολιγοήμερες διακοπές στο νησί με τη συμμετοχή τους σε έναν από τους δύο αγώνες(5 η 10 χλμ). Τέλος, ισχυρό κίνητρο αποτελεί για τους κατοίκους των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (και μόνον γι’ αυτούς) η πιθανότητα να βρεθούν μέλη της εικοσαμελούς ομάδας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (10 άνδρες και 10 γυναίκες από τις επτά (7) ηλικιακές κατηγορίες*), που θα μεταβεί στην Αθήνα, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας (11/11/2019), για να αγωνισθεί στον ΤΕΛΙΚΟ των Run Greece 3. 000μ) σε τμήμα της μαραθώνιας διαδρομής και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο)!!!
Η διαδρομή του Run Greece της Ρόδου αποτελεί διαφήμιση του νησιού μας, αφού προβάλει την ίδια την ιστορία της, που είναι γραμμένη πάνω στα τείχη που περιβάλλουν την Μεσαιωνική πόλη!
Σας περιμένουμε και πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε, μαζί με τους συναγωνιστές σας, έναν αγώνα που αποτελεί αθλητική γιορτή στην αυλαία της τρέχουσας τουριστικής περιόδου του νησιού, με τις εγγυήσεις που παρέχει η ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ σε θέματα αξιοπιστίας αποτελεσμάτων, ηλεκτρονικής χρονομέτρησης για όλους, ασφαλιστικής κάλυψης (ERGO ασφαλιστική) και τέλος ιατρικής κάλυψης!!!