Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Το ραντεβού του Δικαίου με τον Άρη κλείστηκε

Το ραντεβού του Δικαίου με τον Άρη κλείστηκε

1
DSCN6043
Dodekanisos
DSCN6213Την πρόκριση του στον τελικό κυπέλλου Δ/ σου  με τον Άρη Α. πανηγυρίζει  ο Α.Ο. Δικαίου  οποίος εξασφάλισε το εισιτήριο νικώντας  την Α.Ε.Ρ.Α με  3-5 στα πέναλτι.

Το παιχνίδι πριν ακόμα ξεκινήσει είχε δυναμιτιστεί καθώς τα σχόλια για το ότι ο Α.Ο. Δικαίου ευνοείται στο πρωτάθλημα( δεν έπαιξε ούτε την περασμένη αγωνιστική με την Αναγέννηση) έδιναν και έπαιρναν.  Παρόλα αυτά το ματς ξεκίνησε χωρίς να σημειωθεί κάτι ιδιαίτερο  και με μοναδικό αρνητικό παράγοντας τον καιρό που ενώ αρχικά είχε καταλαγιάσει στη συνέχεια επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα  το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να πραγματοποιηθεί υπό βροχή.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές μπορεί να θεωρηθεί ισορροπημένο  όπως άλλωστε μαρτυράει και το 0-0 που ανάγκασε τις δύο ομάδες να παίξουν ακόμα 30 λεπτά  χωρίς όμως αποτέλεσμα, στέλνοντας τες στα πέναλτι στα οποία ο Δίκαιος βγήκε νικητής, αφού ο Τσαραπατσάνης που αντικατέστησε τον πολύ καλό Καραμούτα λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κυριαζής πέφτοντας στο δεξιά του γωνία.

Τρελά πανηγύρια στο τέλος για τον Α.Ο.Δικαίου αφού κέρδισε δίκαια και καθαρά την ομάδα της Α.Ε.Ρ.Α. αποδεικνύοντας πως είναι ομάδα με ένα ‘’κλικ’’ παραπάνω από τις υπόλοιπες του πρωταθλήματος αφού οι παίχτες της είναι χρόνια μαζί και έχουν δέσει σαν ομάδα.

Αστυνομική δύναμη ακούστηκε πως κάλεσε ο Α.Ο.Δικαίου στο γήπεδο  , κάτι που εκνεύρισε τους ανθρώπους της Α.Ε.Ρ.Α. που ζητούσαν εξηγήσεις από τον πρόεδρο των φιλοξενουμένων γιατί να προβεί σε μια τέτοια κίνηση θεωρώντας πως είναι προσβλητική προς στο πρόσωπο τους. Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό καθώς το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. με απόφαση του δεν επέτρεψαν τις κάμερες να τραβήξουν τον αγώνα, ενώ αρχικά δεν άφηναν ούτε φωτογραφίες όμως εντέλει άφησαν τους δημοσιογράφους να καθίσουν στον αγωνιστικό χώρο και να τραβήξουν μερικές , κάτι που ‘’χτύπησε’’ αρνητικά σε όσους θέλησαν να δώσουν το παρών και να καλύψουν το παιχνίδι.

Φάσεις/γκολ

15΄ Μετά από μπαλιά του Πανόπουλου και λάθος του Κατσιδώνη , η μπάλα κατέληξε στον Μπαρτσελό που έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής , με τον Δαρτζέντα να αποκρούει με υπερένταση.

22΄Σουτ του Γιώργου από δεξιά, αποκρούει με γροθιές ο Καραμούτας στο παραθυράκι.

30΄Ωραία μπαλιά του Στεργαλλά  στον  Λυριστή, με τον  Χιούσι να επεμβαίνει και να διώχνει τη μπάλα με το πόδι.

37΄Ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια πέρασε το σουτ του Μπαρτσελό έξω από την περιοχή.

60΄ Φάουλ του Λυριστή από μακριά, με τον Καραμούτα να μπλοκάρει τη μπάλα.

68΄Μετά από σέντρα του Πανόπουλου από αριστερά, ο Μπαρτσελό βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Δρατζέντα, ο Κατσιδώνης εμφανίστηκε σαν ‘’απομηχανής θεός’’ και έδιωξε προσωρινά τη μπάλα, η οποία στη συνέχεια πέρασε στον Χατζηφούντα Χ. που δεν έπιασε καλά το κοντρόλ με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί.

83΄ Ο Καραμούτας  έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Καλογήρου από μακριά.

88΄Ο Λυριστής έφυγε στην επίθεση με τον Μποϊλή  Ζ. να τον ανατρέπει λίγο έξω από την περιοχή και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής Κατσιδώνης αφού δεν είδε καμία παράβαση.

92΄Εκτέλεση φάουλ του Λαουδίκου από δεξιά, η μπάλα από λάθος της άμυνας κατέληξε στον Λυριστή ο οποίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

101΄Σέντρα του Γιώργου από δεξιά, ο Κυριαζής με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας  έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

104’ Ο Κατσιδώνης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, το εκτέλεσε ο Λυριστής, με τον Κατσιδώνη να πιάνει την κεφαλιά και να τον Καραμούτα να μπλοκάρει σταθερά.

116΄ Από μπαλιά του Δραμουντανή, ο Πανόπολος έφυγε από αριστερά, τροφοδότησε τον Χατζηφούντα Μ. , εκείνος με τη σειρά του τον Χατζηφούντα Χ. ο οποίος με παράλληλη πάσα έστρωσε τη μπάλα στον Μπατσελό που δε πρόλαβε να σουτάρει αφού ο Δαρτζέντας την μάζεψε έγκαιρα.

Πέναλτι

Ο Σκαλέρτης για τον Δίκαιο 0-1.

Λυριστής για την Α.Ε.Ρ.Α 1-1

Μπαρτσελό  για τον Δίκαιο 1-2

Τριχιάς  για την Α.Ε.Ρ.Α. 2-2

Χατζηφούντας Μ. για τον Δίκαιο  2-3

Ο Κυριαζής εκτέλεσε πέναλτι για την Α.Ε.Ρ.Α. με τον Τσαραπατσάνη να αποκρούει στην δεξιά του γωνία .

Πανόπουλος για τον Δίκαιο 2-4.

Κατσιδώνης για την Α.Ε.Ρ.Α. 3-4

Ο νεαρός Χιούσι για τον Δίκαιο έκανε το 3-5.

Από την Α.Ε.Ρ.Α. ξεχώρισε ο Λαουδίκος, Καλογήρου, Κατσιδώνης, Γιώργου και από τους φιλοξενούμενους  δεν υστέρησε κανείς με κορυφαίους τους δύο τερματοφύλακες Καραμούτα και Τσαραπατσάνη.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κατσιδώνη, με βοηθούς τους Παπαγιαννίδη και Καλακαβούρα.

A.Ε.Ρ.Α.: Δαρτζέντας, Λαουδίκος, Καλογήρου, Φωτεινής, Κατσιδώνης, Ντίκ, Γιώργου, Γιαννακάκης, Κυριαζής, Στεργαλλάς(36΄λ.τ. Γιακουμάκης, 107΄Τριχιάς), Λυριστής.

Δίκαιο: Καραμούτας(119΄Τσαραπατσάνης), Τσαλαπατάνης, Πανόπουλος, Γκουτελίτσας(67΄λ.τ. Χατζηφούντας Χ.), Σκαλέρης, Σωτήρι, Χιούσι, Μυλωνάς(32΄λ.τ. Μποϊλής Ζ.), Χατζηφούντας Μ., Μπαρτσελό, Δραμουντανής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Filathlos
Filathlos
12 years ago

To oti den ekane oute kan eukeria to dikaio den eida na sxoliazeis Kati…kata ta ala exei ena klik parapano apo tis ales omades…me to sproximo tis dietisias oloi kales omades exoun…sto dikaio exoune dwsei 9 vathmous dwro h dietites…tora oso Gia tin filoxenia na peigenetai Kai stin kw na kanetai reportaz Gia na deite ti kanoun ekei…