Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Το ψάχνουν για κινήσεις ουσίας!

Το ψάχνουν για κινήσεις ουσίας!

0
DSCN6928
Dodekanisos

Αποφασισμένη να κάνει ουσιαστικές μετεγγραφικές κινήσεις προκειμένου να ενισχυσεί την ομάδα σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι η διοίκηση του Ιάλυσου. Η νίκη επί του Φωστήρα στο «Οικονομίδειο», κάνει τους «ερυθροκίτρινους» να βλέπουν ότι η ομάδα τους μπορεί να κάνει από φέτος το κάτι παραπάνω και έτσι προσπαθούν να οργανωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε συνεργασία με τον προπονητή Πέτρο Μίχο, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να τονώσουν το έμψυχο δυναμικό στις θέσεις που απαιτείται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ροδίτικη ομάδα έχει έρθει σε επαφή με παίκτες και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ανακοινωθούν και ονόματα. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι κινήσεις που ενδέχεται να γίνουν, θα είναι πάντα με γνώμονα την διατήρηση και του Δωδεκανησιακού χαρακτήρα που από την αρχή έχει ο σύλλογος.
Δείχνει δυνατός, μπορεί και περισσότερα
Από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, είναι φανερό πως ο Ιάλυσος βαδίζει πάνω σε ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο το οποίο έχει καταφέρει να περάσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό στους παίκτες του ο Πέτρος Μίχος. Τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, οι «ερυθροκίτρινοι» ξέρουν ακριβώς το θέλουν να κάνουν και δεν παρασύρονται εύκολα από την εξέλιξη των παιχνιδιών. Το ποδόσφαιρο που παίζει έως τώρα ο Ιάλυσος είναι άκρως ουσιαστικό και αυτό είναι που κάνει και την διαφορά. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια (όπου έχουμε εικόνα και εμείς), είναι φανερό πως ο Ιάλυσος είναι σε σαφέστατα καλύτερο επίπεδο απ’ ‘όλες τις ομάδες που έχουν περάσει από το «Οικονομίδειο». Δεν είναι καθόλου υπερβολικό μνα αναφέρουμε πως δεν υπάρχει έως τώρα ούτε μια ομάδα που να …τρόμαξε τον Ιάλυσο. Όλες –βάση εικόνας- ήταν κατώτερες του. Και επίσης δεν είναι υπερβολικό να πούμε πως ο Ιάλυσος δείχνει πολύ δυνατός έως τώρα και έχει την προοπτική να δείξει ακόμα περισσότερο.
Να μην χαλάσει η ομοιογένεια
Το βασικό στοιχείο που κοιτάνε στον Ιάλυσο ενόψει των μετεγγραφών είναι να μην χαλάσει και η ομοιογένεια που παρουσιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Ιάλυσος. Όλες οι κινήσεις που ενδέχεται να γίνουν θα είναι πολύ μελετημένες και θα αποκτηθούν παίκτες οι οποίοι θα «κουμπώσουν» πολύ γρήγορα στην αγωνιστική φιλοσοφία που έχει ο φετινός Ιάλυσος. Αυτό είναι πάρα πολύ βασικό για τον Πέτρο Μίχο και τους συνεργάτες του καθώς ξέρουν πολύ καλά ότι είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό για την επιτυχία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments