Το πρόγραμμα των τουρνουά beach volley στη Δωδεκάνησο

Εν όψει του Πανελληνίου Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο τέλος Ιουλίου και με γνώμονα την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών-τριών που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους σε αυτό η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαιρισης Δωδεκανήσου προγραμμάτισε τα τουρνουά που θα διεξαχθούν στην περιοχή ευθύνης της.

Το πρώτο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στις πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις Μπιτς Βόλεϊ στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα στις 26-27 Ιουνίου.
Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου οι αθλητές και οι αθλούμενοι θα πρέπει να ταξιδέψουν για το νησί του Ιπποκράτη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις Μπιτς Βόλεϊ του Ναυτικού ομίλου Κω για το δεύτερο τουρνουά Ανδρών- Γυναικών.
Επιστροφή στη Ρόδο και πάλι στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα για το τρίτο τουρνουά Ανδρών-Γυναικών στις 10-11 Ιουλίου.

Τέλος όπως κάθε χρόνο στις 17-18 και 19 Ιουλίου στην Κω θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για τα Regional από τα οποία θα προκύψουν οι πρωταθλητές τις περιοχής μας στις κατηγορίες Κ17 και Κ 19σε αγόρια και κορίτσια, που θα κληθούν να εκπροσωπήσουν τα Δωδεκάνησα στα τελικά Πανελλήνια τουρνουά.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου τη σκυτάλη θα πάρουν οι μικρότεροι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο μονοήμερο τουρνουά που θα γίνει και πάλι στον Ναυτικό όμιλο Κω στην κατηγορία Κ15 αγοριών και κοριτσιών.

Η Τ.Ε.Ε.Ο.ΠΕ Δωδεκανήσου εύχεται σε όλους τους αθλητές-τριες καλή επιτυχία και πάνω απ’ όλα υγεία.

Σε όλα τα τουρνουά που θα γίνουν υπό την αιγίδα τις Τ.Ε. θα ακολουθηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα ληφθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την ασφάλεια των αθλητών και αυτών που θα παραβρεθούν σε αυτά.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments