Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Το παλεύει ο ΑΣ Χάλκης

Το παλεύει ο ΑΣ Χάλκης

0
Dodekanisos

Έκοψε βαθμούς από την ΑΕ Κύπρου (2 – 2) έχοντας και πολλά παράπονα από τη διαιτησία

Δείχνοντας ότι μόνο …τελειωμένη δεν θα πρέπει να θεωρείται, η ομάδα της Χάλκης κατάφερε να κόψει δυο υπεροπολύτιμους βαθμούς από την ΑΕ Κύπρου με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2 – 2. Οι παίκτες του Άγγελου Φραγκάκη έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν την φετινή τους προσπάθεια και είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι θέλοντας να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Δεν είναι τυχαίο το ότι προηγήθηκαν και με 2 – 0 απέναντι στους επίδοξους πρωταθλητές προκαλώντας έτσι μεγάλη έκπληξη σε πολύ κόσμο. Το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Πουλής με πλασέ μέσα από την περιοχή ενώ στο 36′ ο Τζούρτζι πέτυχε με σουτ το 2 – 0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με κεφαλιά του Τριπολίτη (2 – 1). Ο ΑΣ Χάλκης πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς επιτεύχθηκε αφού είχε περάσει ο έξτρα χρόνος του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν καλύτερα τα πατήματα τους στην επανάληψη και μπόρεσαν να φθάσουν στην ισοφάριση και πάλι με τον Τριπολίτη ο οποίος σκόραρε με πλασέ στο 54′ (2- 2). Και πάλι όμως ο ΑΣ Χάλκης διαμαρτύρεται καθώς υποστηρίζει ότι ο παίκτης σκόραρε από θέση οφσαίντ και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να μετρήσει και αυτό το τέρμα.
Από εκεί και πέρα και έως το φινάλε οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και αναζήτησαν ένα τρίτο τέρμα το οποίο όμως θα μπορούσαν να πετύχουν και οι γηπεδούχοι αν ήταν πιο τυχεροί στην τελική τους προσπάθεια. Στο 85′ μάλιστα ο Καρδούλιας έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΣ Χάλκης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Σαρρής, Μπάρκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Μιντζιρίκης, Κουλούμπρης, Καρδούλιας, Αλεξίου, Πουλής (61′ Παπανικολάου), Σαρίκος, Κρητικός, Φραγκάκης (71′ Ξηροκώτας), Ζουρούδης, Ορφανός, Τζούρτζι (55′ Φωταράς)
ΑΕ ΚΥΠΡΟΥ: Τύρελης, Βασιλείου, Στόϊος, Κοντογιώργος, Αμπελάς (75′ Καραγιάννης), Ροδίτης, Τριοανταφυλλίδης, Πρέτσι (48′ Τζεμανάκης), Τριπολίτης, Γουλόπουλος (40′ Συμεωνίδης), Χωρίτης (58΄’ Κονίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments