Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το ντέρμπι βάφτηκε «ερυθροκίτρινο!»

Το ντέρμπι βάφτηκε «ερυθροκίτρινο!»

0
ialisos diagoras1
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη που του δίνει το δικαίωμα και να διατηρήσει το αήττητο του αλλά και να συνεχίσει με άλλη ψυχολογία τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου πέτυχε ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε με1 – 0 του Διαγόρα. Το παιχνίδι που έγινε στο «Οικονομίδειο» ήταν σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλό, ενώ το παρακολούθησε και αρκετός κόσμος που έδωσε το παρών στις κερκίδες. Το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο από φιλάθλους και των δυο ομάδων. Το ευχάριστο είναι ότι αν εξαιρέσει κανείς μια προσωρινή διακοπή στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έγινε κάτι άλλο μεμπτό και το ντέρμπι κύλησε σε ήρεμους τόνους. Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο χωρίς πάντως να υπάρχει η κλασική ευκαιρία μπροστά από τις δυο εστίες. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό δημιουργώντας ορισμένες μικροευκαιρίες για να σκοράρουν. Στην επανάληψη, οι ισορροπίες διαφοροποιήθηκαν πολύ νωρίς (στο 49’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαίλης) με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν μια ελαφρά υπεροχή και να βγαίνουν με περισσότερο θάρρος στην επίθεση. Ο Διαγόρας στο διάστημα αυτό προσπάθησε να διασφαλίσει λίγο παραπάνω τα νώτα του. Πάντως και σε αυτό το 45λεπτο το παιχνίδι ήταν καλό και ευχαρίστησε τον κόσμο που το παρακολούθησε.
Το μοναδικό γκολ
Στο 73’ ο Πελέκης έκανε τη σέντρα και ο Δράκος με ωραία γυριστή κεφαλιά «κρέμασε» τον Σκυλλά κάνοντας το 1 – 0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα>
Στο 50’ ο Μαριάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Σκυλλά.
Ο Διαγόρας έφθασε κοντά στο γκολ στο 70’. Ο Ζουρούδης έκανε το σουτ, ο Κεφάλας απόκρουσε και στην επαναφορά της η μπάλα έφθασε στον Παλάζη ο οποίος σούταρε ψηλά όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Καλύτεροι από τον Ιάλυσο οι Πελέκης και Κρομμύδας. Άρεσαν από τον Διαγόρα οι Ζουρούδης και Λαμάϊ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Καρκαλιανίδης, Στεφανάκης). Εκτός από τον Μαίλη στο 92’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Χατζηπέτρος για χτύπημα σε αντίπαλο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Παφιάκης, Πανόπουλος, Μαριάς, Καρπαθάκης (70’ Αγγελόπουλος), Κρομμύδας, Σπάρταλης, Δράκος, Πελέκης, Σταυλάς
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σκυλλάς, Πεταυράκης, Τσελεπίδης, Λαμάϊ, Σαλαμστράκης, Μαίλης, Ιμεραλιλάϊ (81’ Χατζηπέτρος), Επιφάνης, Καστρουνής, Ζουρούδης, Παλάζης (71’ Ξύπας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments