Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

0
kolossos aspida2
Dodekanisos

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κολοσσός Κάστρου και ΠΑΣ Ασκληπειού στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κοσκινού και τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1 – 1. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όμως στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Πάττα έγιναν πιο επιθετικοί και πίεσαν τον αντίπαλο τους. Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Πιτσουρδάκης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή και το τελικό 1 – 1 διαμόρφωσε ο Κοσμάς με πλασέ στο 65’.
Παράπονα από τη διαιτησία του Μανώλη Κυρίτση (Φραγκίνης, Γιαννουκάς) είχε η ομάδα της Παλιάς Πόλης. Στο 73’ απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής Κώστας Πάττας επειδή διαμαρτυρήθηκε. Στο 85’ ο Αλαφάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Έλληνας, Φασάκης, Μαννάκης, Χατζησάββας (82’ Μάργαρης), Διακαναστάσης, Βαρέλης, Αγγελάκης (75’ Μικιού), Αλαφάκης, Θεοδώρου (64’ Κοσμάς), Σαββίδης
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Χατζηπέτρος, Μάκρας, Καψαλάκης (75’ Αγγελής), Πιτσουρδάκης, Γαιτάνος, Ταγκάεβ, Μελισσάς, Γιώτας, Καρπαθάκης, Βακιάνης, Καστανίδης (92’ Πεταλάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments