Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Το news12 ανανεώθηκε

Το news12 ανανεώθηκε

0
Dodekanisos

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,

Όπως έχετε συνειδητοποιήσει το news12 από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου άλλαξε μορφή. Στην ουσία έγινε μια σημαντική ανανέωση την οποία κρίναμε απαραίτητη μετά από μια πορεία 9 ετών (από το 2008) με την προηγούμενη μας μορφή.

Το νέο news12 πιστεύουμε ότι είναι απλό και κατανοητό στην πλοήγηση όπως και το προηγούμενο ενώ πλέον δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε θέλει να το παρακολουθήσει άνετα και μέσα από το κινητό του ή το tablet του χωρίς να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ανάγνωση των θεμάτων και την παρακολούθηση των video.

Μια σημαντική αλλαγή που έγινε αφορά στο κομμάτι της επικοινωνίας σας μαζί μας, δηλαδή την ενότητα με τα σχόλια. Πλέον, υπάρχουν δυο τρόποι για να μπορείτε να γράψετε μέσα στο site το σχόλιο σας (κάτω από τα θέματα). Ο πρώτος σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο facebook. Όταν πατήσετε το σχετικό κουμπί που υπάρχει από κάτω από τα άρθρα, τότε το σύστημα πιστοποιεί αυτόματα τα στοιχεία που υπάρχουν στο προφίλ σας στο facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να γράψετε το σχόλιο σας. Ο δεύτερος είναι η συμπλήρωση μιας φόρμας με ένα πραγματικό email δικό σας στο οποίο θα σας αποσταλεί αυτόματα ο κωδικός εισόδου στο news12.  Με τον τρόπο αυτό χρειάζεται να αναφέρεται τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητας σας καθώς μπορείτε να επιλέξετε ένα nickname και να λειτουργήσετε με αυτό.  Το news12 όμως θα έχει στη διάθεση του το email σας το οποίο βέβαια δεσμεύεται να μην προβάλλει ποτέ δημόσια αλλά να το κρατήσει μυστικό για καθαρά αρχειακούς λόγους.

Εάν υπάρχουν απορίες, σχόλια ή παρατηρήσεις, θα ήταν χαρά μας να τα γνωστοποιήσετε στο email info@news12.gr. Σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση και τη στήριξη σας σε αυτό που κάνουμε και σας ευχόμαστε να έχετε καλή πλοήγηση.

Δραγάτης Δημήτριος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments