Αρχική Videos Το Κρεμλίνο καλεί τον Biden να κρατάει την ψυχραιμία του

Το Κρεμλίνο καλεί τον Biden να κρατάει την ψυχραιμία του

0

Άμεση ήταν η απάντηση του Κρεμλίνου στα σχόλια που έκανε ο Joe Biden από την Βαρσοβία της Πολωνίας ο οποίος ζήτησε ουσιαστικά να απομακρυνθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν από την εξουσία. «Για όνομα του Θεού, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία», είπε.

Το Κρεμλίνο απάντησε λέγοντας τα εξής: «Δεν είναι θέμα του Μπάιντεν να το αποφασίσει. Ο πρόεδρος της Ρωσίας εκλέγεται από τους Ρώσους». Αυτό δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ. Ο Μπάιντεν συναντήθηκε με Ουκρανούς αξιωματούχους και πρόσφυγες και τον Πολωνό Πρόεδρο Αντρέι Ντούντα.

Ο ίδιος δήλωσε και τα εξής: «Πλαισίωσε τον πόλεμο κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία, την οποία πολεμά η Ουκρανία αλλά υποστηρίζεται με όπλα από τους συμμάχους της, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ως μέρος ενός πολέμου μεταξύ της δημοκρατίας και της απολυταρχίας. Θα είναι ένας μακροχρόνιος αγώνας». Ο Biden το τελευταίο διάστημα εξαπέλυσε φλογερές επιθέσεις κατά του Πούτιν, χαρακτηρίζοντας τον ως «εγκληματία πολέμου», «χασάπη» και «δικτάτορα». Το Κρεμλίνο προειδοποίησε ότι οι «προσωπικές προσβολές» του στον Πούτιν θα βλάψουν τη σχέση μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας και κάλεσε τον Biden να κρατάει την ψυχραιμία του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments