Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ To κοινωνικό του πρόσωπο

To κοινωνικό του πρόσωπο

0
kolossos_ikaros_kipello
Dodekanisos
Για μία ακόμη φορά η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο… Η ομάδα μας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει στο ετήσιο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ με την επωνυμία All Star Kivotos… Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από το πρωί στις 10:30 στο «Βενετόκλειο» και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι (14:30) με τις απονομές και τα ευχαριστήρια.
Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία των αθλητών της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις, όπως και οι ακαδημίες του συλλόγου μας. Η ομάδα μας δέχθηκε πρόθυμα να βάλει το δικό της «μικρό» λιθαράκι στην προσπάθεια της «Κιβωτού» και να δώσει δυναμικό «παρών» στις εκδηλώσεις, που έχουν προγραμματιστεί. Οι αθλητές της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με φιλάθλους στις βολές και στα τρίποντα και θα υπογράψουν αυτόγραφα στα παιδιά που θα βρεθούν στο «Βενετόκλειο». Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά είναι, η «Κιβωτός», ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το «Ροδίων Παιδεία».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ(20/11):

(10:30): Προσέλευση, κλήρωση για τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων
(10:45): Πρώτος αγώνας
(11:15): Δεύτερος αγώνας
(11:45): Ακαδημίες Κολοσσού
(12:15): Εμφάνιση αθλητών της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός
(13:30): Μικρός τελικός
(14:00): Τελικός
(14:30): Απονομές, ευχαριστήρια
ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Αύριο το απόγευμα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για την αναμέτρηση του Σαββάτου (16:00) με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί αύριο στις 15:00, ενώ η ομάδα μας θα αναχωρήσει στις 20:30 με προορισμό την Αθήνα. Ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, συμπεριλαμβανομένου και του νεαποκτηθέντα Δημήτρη Κομποδιέτα.
ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ
Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τα Υπέρ Μάρκετ Σπανός. Η συμβολή των κκ. Ιωάννη και Χρήστου Σπανού στην ομάδα μας είναι τεράστια επί σειρά ετών και για το λόγο αυτό η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός τους ευχαριστεί θερμά. Με τη δική τους προσφορά, αποτελούν αρωγούς στην προσπάθεια της ομάδα μας και ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Η αγαστή συνεργασία με τα Υπέρ Μάρκετ Σπανός αποτελεί εγγύηση για την πορεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός.
Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΣΥΛΛΥΠΑΤΑΙ
Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή του Ήλιου Ιαλυσού Λευτέρη Μαρκάκη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών, χτυπημένος από εγκεφαλικό επεισόδιο. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, η μοναδική ευχή που μπορεί να δώσει κανείς είναι δύναμη και κουράγιο στους συγγενείς, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Λευτέρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments