Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη για την Σύμη

Νίκη για την Σύμη

1
1
Dodekanisos
Ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο από τον Κούφαλη και η άμεση αντίδραση από τον Α. Στεφάνου ήταν αρκετά για να σημειωθεί το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να δώσουν τη νίκη με 1 – 0 στον Α.Ο. Σύμης κόντρα στον Διγενή Κοσκινού , στο σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της  Β Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι παίκτες του Σταμάτη Μοσκιού πρόβαλλαν μεγάλη αντίσταση πάντως και δυσκόλεψαν στο μεγαλύτερο διάστημα του γηπεδούχους. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους Συμιακούς, οι οποίοι είχαν επιβάλλει τον ρυθμό τους. Το μοναδικό τέρμα ήρθε στο 25’ όταν ο Κουφάλης έκανε λάθος βολέ, «σημαδεύοντας» τον Α. Στεφάνου ο οποίος προχώρησε ανενόχλητος και σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης και «βοηθοί» του ήταν οι Γιάννης Μπερδεμπές και Σωτήρης Γιωργάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Σ. Στεφάνου, Λεβεντέρης, Χ. Στεφάνου, Τσαουσέλης, Παπανικολάου, Χατζηιάωννου , Τσαβαρής (72’ Χατζάς), Λουκίσσας, Α. Στεφάνου (85’ Χατζηπέτρος), Σιμπηλιάς, Τσαμπλάς (46’ Καραβαϊλης)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Κουφάλης, Κελέπέρας, Κώττης, Αγγελής, Παπαστεργής,  Βαλτογιάννης (76’ Βασιλάκης), Ματοχιτάι, Θαρρενός (83’ Παπαθανασίου), Αντωνίου (65’Μάνο), Μαρτίν, Ζωάννου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vale
vale
12 years ago

mono poy o digenis eixe se megalh forma to koyfali k glitose th sintrivi …